Ισραήλ: Επιδρομή της Χαμάς σε πρατήριο υγρών καυσίμων – Ο ιδιοκτήτης έλειπε και σώθηκε (βίντεο)

Τύχη βουνό είχε ένας πρατηριούχος υγρών καυσίμων στο Ισραήλ όταν μαχητές της Χαμάς προσπάθησαν να επιτεθούν στο πρατήριό του αλλά για καλή του τύχη απουσίαζε εκείνη τη μέρα.

Μη μπορώντας να πιστέψει στη μεγάλη του τύχη, μιλά για τις εικόνες που τον στιγμάτισαν.

«Δεν ήμουν εδώ εκείνη τη στιγμή. Νιώθω πολύ τυχερός»

Ο Ισμαήλ, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Ισραήλ, περιέγραψε στην ΕΡΤ το πόσο τυχερός αισθάνεται, επειδή από σύμπτωση δεν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους μαχητές της Χαμάς.

Το περιστατικό που ο πρατηριούχος θα θυμάται για την απίστευτη τύχη του

«Δεν ήμουν εδώ εκείνη τη στιγμή. Είμαι πολύ τυχερός» είπε ο ιδιοκτήτης. «Δεν αισθάνθηκα σοκαρισμένος, αυτή είναι η πραγματικότητα» συμπληρώνει.

Αρχικά, οι ένοπλοι της Χαμάς καταγράφονται σε καρότσες αγροτικών οχημάτων να καταφθάνουν. Στη συνέχεια, ένας εκ των μαχητών προσπαθεί να σπάσει την πόρτα με κλωτσιές και στη συνέχεια προσπαθεί να την πυροβολήσει αλλά είχε την ασφάλεια στο όπλο!

Η σύζυγος του Ισμαήλ αναφέρει ότι φοβάται διαρκώς από τις επιθέσεις της Χαμάς με ρουκέτες. Προσπαθεί ακόμη να εξηγήσει στον 5χρονο γιο τους τι συμβαίνει και γιατί ο μικρός μεγαλώνει σε συνθήκες πολέμου σε συνεχή ανασφάλεια.
Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ τελειώνει αναφέροντας πως στην πόλη της Σντερότ του Ισραήλ, οι κάτοικοι άρχισαν να επιστρέφουν δειλά-δειλά στα σπίτια τους.