Νέοι πολύνεκροι ισραηλινοί βομβαρδισμοί σε Τζαμπάλια και νότια Γάζα

Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει να επιχειρεί στα νοσοκομεία, τα οποία θεωρεί ότι η Χαμάς τα χρησιμοποιεί για τις δραστηριότητές της.

Οι IDF επιχειρούν στο Αλ Σίφα με μπουλντόζες και τανκς εντός του συγκροτήματος, πολιορκούν το Αλ Αχλί, ενώ το Ινδονησιακό Νοσοκομείο είναι εκτός λειτουργίας.

Η απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για παρατεταμένες ανθρωπιστικές παύσεις, απορρίφθηκε από το Ισραήλ που συνεχίζει την επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας.

Στη βόρεια Γάζα έχει απομείνει πλέον μόνο ένα νοσοκομείο, ενώ διακόπηκαν και πάλι οι τηλεπικοινωνίες στη Λωρίδα λόγω έλλειψης καυσίμων.

Νέος βομβαρδισμός στη νότια Γάζα με τουλάχιστον 10 θύματα – Προσοχή, σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τους Παλαιστίνιους, δέκα άμαχοι, ανάμεσά τους και παιδιά σκοτώθηκαν στην Καράρα, βορειοανατολικά της Χαν Γιουνίς, μετά από βομβαρδισμό σπιτιού.

Προσοχή, σκληρές εικόνες:

 

Βουλευτής του Βερμόντ έγινε η πρώτη Εβραία μέλος του Κογκρέσου που καλεί για κατάπαυση του πυρός
Η Μπέκα Μπάλιτ έγινε η πρώτη Εβραία μέλος του Κογκρέσου που καλεί για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.

«Όπως και εγώ, υπάρχουν χιλιάδες Αμερικανοί Εβραίοι που μοιράζονται μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση με το Ισραήλ λόγω του τι σήμαινε για την επιβίωση του εβραϊκού λαού μπροστά στην εξόντωση», τόνισε η ίδια.

Η Μπάλιντ σημείωσε ότι «η ίδια η ιστορία οδηγεί επίσης τόσους πολλούς από εμάς να αγωνιστούν για την προστασία των ζωών των Παλαιστινίων. Δεν ισχυρίζομαι ότι ξέρω πώς να λύσω κάθε πτυχή αυτής της σύγκρουσης που διαρκεί δεκαετίες. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι η δολοφονία αμάχων και η δολοφονία παιδιών είναι βδελυρή και κατηγορηματικά απαράδεκτη», πρόσθεσε η Μπάλιντ.

Αναφορές για νέο βομβαρδισμό με τρεις νεκρούς, ανάμεσά τους δύο παιδιά στη Γάζα
Για τρεις νεκρούς μετά από νέο βομβαρδισμό του Ισραήλ ενός σπιτιού κοντά στην πισίνα του Σεΐχη Ραντουάν κάνουν λόγο οι Παλαιστίνιοι.

Ανάμεσα στα θύματα είναι και δύο παιδιά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση από το Quds News Network που σχετίζεται με τη Χαμάς:

Νέα επιδρομή των IDF στην Τζενίν στη Δυτική Όχθη
Νέα επιδρομή παραγματοποιούν οι IDF στην Τζενίν στη Δυτική Όχθη.

Δείτε βίντεο: