Δύο γυναίκες στους 10 που συνελήφθησαν στην Τουρκία για αντίποινα της εκτέλεσης των 6 στη Λούτσα

Κυριαρχεί στην τουρκική ειδησεογραφία η σύλληψη των δέκα Τούρκων, μελών της εγκληματικής συμμορίας «Daltons» του Μπαρίς Μπογιούν -του Τούρκου μαφιόζου που φέρεται να βρίσκεται στην Ιταλία- και οι οποίοι φέρεται να προετοίμαζαν αντίποινα για τις δολοφονίες των έξι συμπατριωτών τους στην Λούτσα, πριν από λίγες ημέρες.

Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, ενώ ανάμεσα στους υπόπτους που συνελήφθησαν είναι δύο γυναίκες αλλά και δύο αδέλφια ανδρών, οι οποίοι είναι ανάμεσα στα έξι θύματα της Αρτέμιδας.

«Εκτέλεση 6 Τούρκων σε αυτοκίνητο στην Αθήνα. Επιχείρηση κατά της εγκληματικής οργάνωσης του Μπαρίς Μπογιούν. 10 συλλήψεις» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Sabah, που αναφέρεται στην επιχείρηση της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος του Αστυνομικού Τμήματος της Κωνσταντινούπολης, που απέτρεψε ενέργεια αντεκδίκησης σε τουρκικό έδαφος.

«Έξι Τούρκοι δολοφονήθηκαν σε αναμέτρηση συμμοριών κοντά στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας. Διαπιστώθηκε πως οι νεκροί ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του Μπαρίς Μπογιούν. Μετά το περιστατικό η εγκληματική οργάνωση ετοίμαζε δράση στην Κωνσταντινούπολη ως αντίποινα» αναφέρει το 24 TV.

«Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αστυνομικού Τμήματος της Κωνσταντινούπολης, μέλη της οργάνωσης Μπογιούν. ετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη για τη δολοφονία των 6 μελών της εγκληματικής οργάνωσης στην Ελλάδα» σημειώνει ρεπορτάζ του Halk TV.

«Επιχείρηση “εκδίκηση” για την εκτέλεση 6 Τούρκων. Επιδρομή κατά της εγκληματικής οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν: 10 άτομα συνελήφθησαν» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Μilliyet. «Η αιματηρή αναμέτρηση συμμοριών στην Ελλάδα έχει εξαπλωθεί και στην Κωνσταντινούπολη. Ομάδες του Αστυνομικού Τμήματος Κωνσταντινούπολης διαπίστωσαν ότι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του Μπογιούν προετοιμάζονταν για δράση προκειμένου για να εκδικηθούν τον θάνατο 6 μελών της οργάνωσης που δολοφονήθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα» γράφει το δημοσίευμα.

«Σε επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη συνελήφθησαν 10 ύποπτοι. Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των συλληφθέντων εναι οι Ομέρ Φαρούκ Τ. και Ενές Τ. αδέλφια των Αμπντουραχμάν Τ. και Μπουράκ Τ. που δολοφονήθηκαν στην Αθήνα» σχολιάζει το CNN Turk.

«6 από τους άνδρες του Μπαρίς Μπογιούν εκτελέστηκαν στην Ελλάδα. Η συμμορία ορκίστηκε εκδίκηση. Όμως 10 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συνελλήφθησαν κατά τις επιχειρήσεις στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη» αναφέρει η εφημερίδα Takvim.

«Ομάδες της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος του Αστυνομικού Τμήματος της Κωνσταντινούπολης άρχισαν να εργάζονται για τον εντοπισμό και την αποκρυπτογράφηση εγκληματικών οργανώσεων που δρουν στην πόλη. Από την έρευνα επίσης, ξεκαθάρισε πως οι 6 Τούρκοι που δολοφονήθηκαν στο προάστιο της Αρτέμιδας στην Αθήνας στις 11 Σεπτεμβρίου, ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του Μπαρίς Μπογιούν, που προκηρύχθηκαν» αναφέρει το δίκτυο ntv.com.