Στη φυλακή οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας της 14χρονης – φιλοξενούμενης σε δομή ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη.

Και οι τρεις τους αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της μαστροπείας, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και της παιδικής πορνογραφίας.

Για την υπόθεση κατηγορείται για τη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη και ένας τέταρτος άνδρας, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει συλληφθεί.

Συγκεκριμένα, το δρόμο τη φυλακή πήραν ο 29χρονος, φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας και ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος είχε καταγγείλει τις συνθήκες της δομής και εν συνεχεία είχε αναιρέσει τα καταγγελλόμενα του, απειλώντας μάλιστα και τους δημοσιογράφους της εκπομπής του MEGA, «Live News».

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες και οι δύο εξ αυτών υποστήριξαν ότι δεν είχαν καμία ερωτική επαφή με την ανήλικη.

Ο τρίτος κατηγορούμενος που αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους ανέφερε ότι δεν είχε παρευρεθεί σε καμία συνάντηση με τη 14χρονη.

Ειδικότερα ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιος Σπηρλιώτης, στην απολογία του φέρεται να είπε πως η 14χρονη είχε δηλώσει πως έχει ανάγκη από χρήματα και εκείνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει.

«Της είχα ζητήσει να μου δείξει και την ταυτότητά της αλλά δεν το έκανε…όλα γίνονταν με τη συναίνεση της ανήλικης, γιατί ήθελε να βγάλει χρήματα και εμείς της είπαμε ότι μπορούμε να τη βοηθήσουμε», είπε συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος.