Δείτε τι γράφει σήμερα ο Τουρκικός τύπος

Habertürk «ΕρντογάνΌλοι μιλάνε για την επιτυχία της Τουρκίας σε ό,τι αφορά τον διάδρομο σιτηρών»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν μιλώντας σε εκπομπή σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι σχετικά με τη Συμφωνία για τον Διάδρομο Σιτηρών της Μαύρης Θάλασσας είπε, «Η μοναδική χώρα που διακρίνεται αυτή τη στιγμή ως μεσολαβήτρια χώρα στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας είναι η Τουρκία. Εξάλλου ο κόσμος μας αποδέχεται στο θέμα αυτό. Μιλάνε όλοι τους για την επιτυχία της Τουρκίας στο θέμα του Διαδρόμου Σιτηρών της Μαύρης Θάλασσας».

Star «Η Τουρκία καταδίκασε το Ισραήλ»

Το Υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε την τροποποίηση που προβλέπει κατάργηση στο νόμο σχετικά με την αποχώρηση του Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας και την εκκένωση ορισμένων παράνομων οικισμών στη Δυτική Όθχη.

Sabah “Θα ενισχύσει τον τουρκικό στόλο

Η ASELSAN που είναι μια από τις τιτάνες της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας με την πείρα της στα υποβρύχια αμυντικά συστήματα ανέπτυξε «αυτόνομο υποβρύχιο όχημα» το οποίο προχωρά προς τους στόχους του με ήσυχα.

Hürriyet “ΤοΑεροδρόμιοτηςΙστάνμπουλβραβεύτηκεγιατρίτησυνεχόμενηχρονιάμε το ‘Βραβείο του Αεροδρομίου της Χρονιάς’»

Το Αεροδρόμιο της İstanbul στο πλαίσιο των βραβείων ‘Air Transport Awards’ που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σημαντικές εκδόσεις του παγκόσμιου αεροπορικού τομέα, μετά από το 2021 και το 2022 εξελέγη και φέτος το «Αεροδρόμιο της Χρονιάς».

Yenişafak «Ο Μεσούτ Όζιλ ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο»

Ο Μεσούτ Όζιλ ο οποίος το 2021 πήρε μεταγραφή από την αγγλική ομάδα της Πρεμιέρ Λιγκ,  Άρσεναλ στο Φενερμπαχτσέ και τελευταία έπαιζε στο Μπασάκσεχιρ ανακοίνωσε πως τερμάτισε την ποδοσφαιρική καριέρα του.

Ήταν μια σύντομη επισκόπηση από τις σημερινές τουρκικές εφημερίδες.