Δείτε τι γράφει σήμερα ο Τουρκικός τύπος

Hürriyet: “Τηλεφωνική συνομιλία Ερντογάν-Πούτιν”

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε χθες τηλεφωνικώς με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Έγινε γνωστό ότι οι ηγέτες συζήτησαν την αναστολή της αποστολής σιτηρών κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας.

Star: “Προειδοποίηση Ερντογάν για την «Ελλάδα» στη Γερμανία”

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γερμανό καγκελάριο Σολτς, ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι αναμένουν από τη Γερμανία να επιστρέψει στην ουδέτερη στάση της στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας.

Haber Türk: “ Ο Τσαβούσογλου είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο ομόλογο του”

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ είχε ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Στην τηλεφωνική συνομιλία συζητήθηκε το θέμα του διαδρόμου των σιτηρών.

Vatan: “Ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας: Τα βλέμματα στράφηκαν στην Τουρκία”

Η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάννα Μάριν κάλεσε την Τουρκία και την Ουγγαρία να εγκρίνουν τις αιτήσεις της Φινλανδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ και είπε:

“Όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στην Ουγγαρία και την Τουρκία. Αναμένουμε από αυτές τις χώρες να εγκρίνουν τις αιτήσεις μας”.

Sabah: “Ο καλύτερος Οκτώβριος όλων των εποχών στον τουρισμό στην Αντάλια”

Ο αριθμός των τουριστών που ήρθαν αεροπορικώς στην Αντάλια σε 10 μήνες έφτασε τα 12 εκατομμύρια 743 χιλιάδες 295 με αύξηση 48% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Με 1 εκατομμύριο 716 χιλιάδες 202 τουρίστες να έφτασαν τον Οκτώβριο, καταρρίφθηκε το ρεκόρ του καλύτερου Οκτωβρίου όλων των εποχών.