Δείτε τι γράφει σήμερα ο Τουρκικός τύπος

Vatan: “Ερντογάν: Η Ρωσία δεν είναι μια χώρα που μπορούν να την υποτιμούν”

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξη Τύπου στη Σερβία με τον ομόλογό του Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι η Ρωσία δεν είναι μια χώρα που μπορούν να την υποτιμούν. Ο Ερντογάν είπε ότι η Ρωσία σταμάτησε τη ροή του φυσικού αερίου και οι τιμές αυξήθηκαν.

 

Star: “Βούτσιτς: Θα το αγοράσουμε από την Τουρκία του χρόνου”

Ο πρόεδρος της Σερβίας Βούτσιτς δήλωσε ότι αντάλλαξαν απόψεις με τον Πρόεδρο Ερντογάν για την αμυντική βιομηχανία και είπε:

«Θα κάνουμε ένα βήμα του χρόνου για την αγορά των μη επανδρωμένων αεροσκαφών από την Τουρκία».

 

Yeni şafak: “Πούτιν: Εάν η Τουρκία δεν ενεργούσε ως μεσολαβητής, τα σιτηρά δεν θα είχαν φτάσει σε αυτούς που είχαν ανάγκη”

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σε δήλωσή του σχετικά με τον διάδρομο σιτηρών στον οποίο η Τουρκία αναλαμβάνει τις διαμεσολαβητικές δραστηριότητες, είπε ότι εάν η Τουρκία δεν ήταν μεσολαβητής, αυτό το σιτάρι θα πήγαινε σε ευρωπαϊκές χώρες και όχι σε χώρες που έχουν ανάγκη.

 

Sabah: “Επικρατεί χάος στην Ευρώπη, υπάρχει άνεση στα τουρκικά αεροδρόμια”

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Αντίλ Καραισμαίλογλου δήλωσε ότι παίρνουν τους καρπούς της στήριξης που δόθηκε στον αεροπορικό τομέα κατά τη διάρκεια της επιδημίας και σημείωσε ότι «υπάρχει χάος στην Ευρώπη αλλά άνεση στα τουρκικά αεροδρόμια».

 

Hürriyet: “Το 2023 θα υπάρξει εισροή τουριστών στην Τουρκία”

Η Τουρκία με το κλίμα, τις φυσικές ομορφιές και τον θαλάσσιο τουρισμό συνεχίζει να είναι ένα από τα μέρη που συχνάζουν οι ξένοι. Αναμένεται ότι 50 εκατομμύρια τουρίστες θα έρθουν στην Τουρκία το 2023.