Δείτε τι γράφει σήμερα ο Τουρκικός τύπος

Haber Türk: Ο Ερντογάν μίλησε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Beştepe Millet

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του χθες ανέφερε: «Σχεδόν ολοκληρώθηκε η κατασκευή του ψηλότερου φράγματος μας, του Yusufeli, το οποίο θα συμβάλει κατά 1,9 δισεκατομμύρια κιλοβατώρες στην δυνατότητα ηλεκτρικής παραγωγής της Τουρκίας».

Star: Φλόρες: Θαυμάζω τον ρόλο που διαδραματίζει η Τουρκία

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γουατεμάλας αναφερόμενος στον ρόλο της Τουρκίας στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, είπε το εξής: «Θαυμάζω τον ρόλο που διαδραμάτισε σε αυτό η τουρκική διπλωματία. Εξασφάλισαν μια πολύ σημαντική συμφωνία και έδωσαν ελπίδα στον κόσμο».

Hürriyet: Ο υπουργός Ντονμέζ για το φυσικό αέριο

Ο υπουργός Ενεργείας και Φυσικών Πόρων Φατίχ Ντονμέζ σε σχέση με το αέριο της Μαύρης Θάλασσας, έκανε την εξής δήλωση: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δικό μας αέριο τον Μάρτιο».

Vatan: Δήλωση Καραισμαήλογλου για το αεροδρόμιο Ιstanbul

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Αντίλ Καραισμαήλογλου είπε πως το αεροδρόμιο Ιstanbul ξεπερνάει τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια και μέρα με τη μέρα ενισχύει την πρωτιά του. «Τεράστιες επενδύσεις μας όπως το αεροδρόμιο Ιstanbul και χάρη στα υπόλοιπα μέτρα που έχουμε λάβει, δεν έχουμε προβλήματα σε αποσκευές, κίνηση και πτήσεις», ανέφερε.

Sabah: Η THY τον Ιούλιο μετέφερε 7,8 εκατομμύρια επιβάτες

Οι Τουρκικές Αερογραμμές τον Ιούλιο μετέφεραν 7,8 επιβάτες εσωτερικού και εξωτερικού. Το ποσοστό δε πληρότητας διαμορφώθηκε σε 86,1%.