Δείτε τι γράφει σήμερα ο Τουρκικός τύπος

Yeni Şafak: Ο υπουργός Εξωτερικών συνομίλησε με τον Ρώσο ομόλογο του Λαβρόφ

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανέφερε ότι χθες συνομίλησε με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ. «Εξέφρασα τις προσδοκίες της χώρας μας για κατάπαυση του πυρός. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την ειρήνη στην περιοχή μας και στον κόσμο», σημείωσε.

Vatan: Οι ΗΠΑ ευχαρίστησαν την Τουρκία σχετικά με τα σιτηρά

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είχε ότι καλωσορίζουν την πορεία του φορτηγού πλοίου Razoni βάσει της συμφωνίας που έχει επιτευχθεί, ευχαριστώντας την Τουρκία για τις προσπάθειές της.

Sabah: Νέο ρεκόρ στις εξαγωγές

Ο υπουργός Εμπορίου Μεχμέτ Μους, «Οι εξαγωγές Ιουλίου αυξήθηκαν κατά 13,4% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα της προηγούμενης χρονιάς και διαμορφώθηκαν στο ποσό των 18,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για τις υψηλότερες τιμές εξαγωγών Ιουλίου που έχουν μετρηθεί.

Star: Έτοιμο για αποστολή: Η Τουρκία θα αναζητήσει πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Η Τουρκία συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου. Το γεωτρύπανο Αμπντουλχαμίντ Χαν θα ξεκινήσει την αποστολή του με τελετή που προγραμματίζεται να γίνει στις 9 Αυγούστου.

Hürriyet: 3 τεράστια πλοία με 8. 270 τουρίστες έφτασαν στο Κούσαντασι

Στο λιμάνι Ege Port του αγαπημένου τουριστικού προορισμού Κούσαντασι έφτασαν χθες το Odyssey Of The Seas υπό σημαία Μπαχαμών, το Costa Venezzia υπό ιταλική σημαία και το MSC Armonia υπό σημαία Παναμά.