Οικονόμου: Τα Rafale συμβάλλουν στην αποτρεπιτική ισχύ και αναβαθμίζουν το κύρος της χώρας

Για την άφιξη των Rafale στη χώρα μας, την πορεία της πανδημίας, την οικονομία και την επιβάρυνση των πολιτών από το κύμα ακρίβειας αλλά και την πολιτική αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στην άφιξη των Rafale σήμερα στην Τανάγρα, τόνισε πως αυτή συμβολίζει την αναβάθμιση της χώρας μας σε επιχειρησιακό, τεχνολογικό και γεωπολιτικό επίπεδο. Παράλληλα εκτός από την ενίσχυση της αποτρεπτικής μας ισχύος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως τα Rafale συμβάλουν στην αναβάθμιση του κύρους της χώρας μας και του εύρους της διπλωματικής μας πολιτικής. «Χωρίς αμφιβολία είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη, ιστορική…» σημείωσε υπενθυμίζοντας πως μετά την ένταξη των 6 Rafale στον στόλο της Πολεμικής μας Αεροπορίας, θα ακολουθήσουν και οι παραδόσεις των υπολοίπων.

«Η στρατηγική ενίσχυσης των ενόπλων δυνάμεων που αποτελεί μια σαφή πολιτική προτεραιότητα και επιλογή της κυβέρνησης βρίσκεται σε εξέλιξη και αναβαθμίζει γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά τη χώρα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.