Γέμισε γαλανόλευκες σημαίες το Αινήσιο Δέλτα στον Έβρο

Με αμείωτο ενδιαφέρον και ένταση συνεχίζονται οι ενέργειες όλων τον Δημόσιων και κοινωνικών φορέων που αντέδρασαν αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση προσφυγικών ροών που χειραγωγήθηκαν κακόβουλα, κατά το προηγούμενο διάστημα από την γείτονα Τουρκία.

Η παρουσία του Στρατού των Δυνάμεων Ασφάλειας αλλά και των περίοικων είναι διαρκείς σε όλο το μήκος των συνόρων. Σε αυτό το πλαίσιο με πρωτοβουλία της ΧΙΙ Μεραρχίας και την υποστήριξη του φορέα διαχείρισης Εγνατία Οδού, προμηθεύτηκαν και διανεμήθηκαν στον σύλλογο Αινήσιο Δέλτα περισσότερες από 150 Σημαίες για τα παραπήγματα των παραδοσιακών ψαράδων στα κανάλια των εκβολών του Έβρου ποταμού.

“Ήμασταν πάντα εδώ”, δηλώνει ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Νικόλαος Μουσουνάκης. “Ο τόπος αυτός είναι πέρα για πέρα αδιαμφισβήτητα Ελληνικός. Σε συνεργασία και άμεση επικοινωνία με τους κρατικούς φορείς προστατεύουμε το σπίτι μας. Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει η παρουσία μας να είναι και εμφανής. Η πρωτοβουλία της Μεραρχίας και του φορέα διαχείρισης Εγνατίας οδού είναι μια κίνηση για την τόνωση του ηθικού όχι μόνο του δικού μας, αλλά όλων των Ελλήνων για να θυμούνται ότι εμείς είμαστε πάντα εδώ και πάντα έτοιμοι”, συμπληρώνει.