Βίντεο με τις “διαθέσεις” Τραμπ απέναντι στον Μπάιντεν – Ρίχνει ξύλο μέσα σε μπαρ!

Ένα βίντεο που προδίδει τις εχθρικές διαθέσεις του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στον νεοεκλέγεντα Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν ανέβασε στο Ιnstagram o γιος του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Ντον Τζούνιορ, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ρίχνει μπουνιές στον Μπάιντεν μέσα σ΄ ένα μπαρ ενώ στον καβγά συμμετέχουν πρωτοκλασάτα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος όπως και των Ρεπουμπλικανών: Μπαράκ Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον και Καμάλα Χάρις τάσσονται στο πλευρό του Μπάιντεν και τα βάζουν με τους Μάικ Πενς, Ρούντι Τζουλιάνι και κυβερνήτη του Νιου Τζέρσει, Κρις Κρίστι.     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           


Το βιντεοκλίπ, που δημιουργήθηκε από τον SteveClipz, θυμίζει μία δραματική ταινία του 1993 – σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Τους χαρακτήρες της ταινίας, αντικατέστηκαν με την βοήθεια της τεχνολογίας οι πρωταγωνιστές των αμερικανικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ εισέρχεται στο μπαρ βλέποντας τον Μπάιντεν να φοράει ένα γιλέκο με τη λέξη «Σατανάς». Στη μπάρα κάθονται οι Χάρις, Ομπάμα και Κλίντον. Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Μάικ Πενς να μπαίνει κι αυτός στον αγώνα.