Τραμπ: Θα προσφύγουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να σταματήσει η καταμέτρηση

«Ήμασταν έτοιμοι να το γιορτάσουμε, αλλά κάποιοι πήγαν να μας κλέψουν τις ψήφους. Κερδίσαμε τη Φλόριντα, το Τέξας, αλλά ακόμα δεν το έχουν καταμετρήσει. Νικήσαμε στη Βόρεια Καρολίνα, και η Αριζόνα έχει ακόμα πολύ ψωμί. Θα ήταν ωραίο να την πάρουμε, αλλά δεν την χρειαζόμαστε» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναντ Τραμπ περί τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας).

«Αυτή τη στιγμή κερδίζουμε στην Πενσιλβάνια με μια τρομακτική διαφορά. Είμαστε μπροστά με 690.000 ψήφους. Με 64% των ψήφων είναι απίθανο να μας φτάσουν. Τώρα αρχίζουμε να μπαίνουμε στις Πολιτείες που ψηφίζουν Τραμπ» είπε ο Τραμπ, ενω επικαλέστηκε και τα… συγχαρητήρια που δέχθηκε από τον κυβερνήτη του Τέξας. «Στο Μίσιγκαν είμαστε μπροστά» συμπλήρωσε.

Αμέσως μετά, έριξε τη… βόμβα: «Και ξαφνικά, αναβλήθηκε ο εορτασμός. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν οι αντίπαλοί μας και γι’ αυτό λένε να πάμε στο δικαστήριο. Στο Οχάιο, κερδίσαμε με πολύ μεγάλη διαφορά, μεγάλη και η νίκη μας στη Βόρεια Καρολίνα. Ξαφνικά όλα σταμάτησαν. Αυτή είναι μια απάτη, οι αντίπαλοί μας εξαπατούν τον αμερικανικό λαό. Θα πάμε στο Ανώτατο Δικαστήριο και θα ζητήσουμε να σταματήσει η διαδικασία. Για μένα, έχουμε ήδη κερδίσει».

Ολα όσα είπε ο Ντόναλντ Τραμπ

Φανταστική στήριξη, εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν υπέρ μας. Και ένα πολύ λυπημένο κοινό προσπαθεί να απομαγέψει το δικό μας κοινό. Δεν θα το επιτρέψουμε. Είμαστε έτοιμοι για έναν μεγάλο εορτασμό και ξαφνικά λένε ότι θα χάσουμε. ΤΑ αποτελέσματα είναι φανταστικά ετοιμαζόμαστε να βγούμε έξω και να γιορτάσουμε. Οι πολίτες βγήκαν έξω για να ψηφίσουν σε αριθμό ρεκόρ. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τη Φλόριντα και την κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά. Κερδίσαμε το Οχάιο, το Τέξας με 700.000 ψήφους και δεν το περιλαμβάνουν στην προσμέτρηση. Κερδίσαμε και την Τζόρτζια είμαστε 270.ο00 ψήφους μπροστά με το 97% καταμετρημένο, μάλλον κερδίζουμε τη βόρεια Καρολίνα δεν μπορούν να μας πιάσουν ούτε εκεί. Κερδίζουμε μάλλον και την Αριζόνα και κάποιοι δήλωσαν ότι θα την κερδίσουν εκείνοι. Μπαίνουμε στην περιοχή Τραμπ, είναι φιλική περιοχή προς εμάς. Δεν χρειάζεται καν να έχουμε αυτή την πολιτεία. Βλέπω ότι τα νούμερα αλλάζουν και μειώνουν, θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε την Πενσιλβάνια με εξαιρετικό προβάδισμα.

Ευχαριστώ πολύ για αυτό. Είμαστε 690.000 ψήφους μπροστά στην Πενσιλβάνια αυτό δεν είναι μάχη σώμα με σώμα. Είναι σχεδόν αδύνατο να μας πιάσουν. Και τώρα μπαίνουμε στην καταμέτρηση περιοχών που είναι δικές μας. Κερδίζουμε και το Μίσιγκαν, είδα τα νούμερα και είπα Ουάου. Κερδίζουμε και το Ουινσκόσιν. Και δεν τα χρειαζόμαστε όλα αυτά. Οταν κερδίζεις το Τέξας… Ο κυβερνήτης του Τέξας με πήρε για συγχαρητήρια και μου είπε ότι δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο και του λέω κανείς δεν το έχει ξαναδεί.

Εχουμε μια τρομερή νύχτα. Εχουμε πολιτείες που ξαφνικά όλοι λένε τι έγινε με τις εκλογές τελείωσαν και λένε ουάου. Ηξεραν ότι δεν μπορούν να νικήσουν και λένε θα πάμε στα δικαστήρια. Το είπα από την πρώτη ημέρα ότι αν δεν κερδίσουν θα μας πάνε στο δικαστήριο.

Η Φλόριντα ήταν μια τρομερή νίκη και το Οχάιο. Λατρεύω το Οχάιο. Η Βόρεια Καρολίνα μεγάλη νίκη. Και ξαφνικά όλα σταμάτησαν. Αυτή είναι μια νοθεία για το αμερικανικό κοινό. Ετοιμαζόμαστε να νικήσουμε αυτές τις εκλογές. Πιστευω ότι τις έχουμε κερδίσει τις εκλογές. Είναι μια τεράστια νοθεία στη χώρα θέλουμε το νόμο να εφαρμόζεται θα πάμε στο Ανώτατο Δικαστήριο. Είναι λυπηρή στιγμή για τη χώρα και θα κερδίσουμε σε ότι με αφορά έχουμε ήδη κερδίσει.