Δείτε τι γράφει σήμερα ο Τουρκικός Τύπος

Star: Πρώτες δηλώσεις Ερντογάν μετά τη σύσκεψη του υπουργικού

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του έπειτα από την χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου είπε ότι «η Τουρκία οδεύει προς το να καταστεί μια υπερδύναμη logistics μιας ευρείας γεωγραφικής επικράτειας από το Λονδίνο μέχρι το Πεκίνο και από την Σιβηρία μέχρι τη Νότια Αφρική».

Hürriyet: Ο εκπρόσωπος της Προεδρίας Καλίν συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ιταλίας Έτορε Σέκουι

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο προεδρικό συγκρότημα στην Ankara, συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις καθώς επίσης ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας και οι εξελίξεις στη Λιβύη.

Vatan: Ακάρ: Θα φέρουμε τα αεροσκάφη μας στη χώρα

O υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ δήλωσε ότι τα δύο μεταγωγικά A400M της Τουρκίας που είχαν μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία αλλά έμειναν στο Αεροδρόμιο Μπορισπίλ όταν έκλεισε ο εναέριος χώρος, θα έρθουν στην χώρα μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Sabah: Προς την κορυφή το Αεροδρόμιο İstanbul

Σύμφωνα με την κατάταξη που συνέταξε το Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων (ACI World) με βάση δεδομένα του 2021, το Αεροδρόμιο İstanbul βρέθηκε στην δεύτερη θέση παγκοσμίως σε όγκο διεθνών επιβατών εξυπηρετώντας 26,5 εκατομμύρια επιβάτες.

Haber Türk: Οι εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών έφεραν 762 εκατομμύρια δολάρια στη χώρα κατά το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς

Οι εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών της Τουρκίας τους τρεις πρώτους μήνες της χρονιάς διαμορφώθηκαν στο ποσό των 762.663.000 δολαρίων.