Δείτε τι γράφει σήμερα ο Τουρκικός Τύπος

Hürriyet: Καταδίκη του Ισραήλ από το Υπουργείο Εξωτερικών

Το ΥΠΕΞ καταδίκασε τον θάνατο Παλαιστίνιας από πυρά των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Sabah: Νέος πρωθυπουργός Πακιστάν Σαρίφ: Τουρκία και Πακιστάν έχουν άρρηκτους δεσμούς

Ο νέος πρωθυπουργός του Πακιστάν Σαχμπάζ Σαρίφ δήλωσε πως Τουρκία και Πακιστάν έχουν άρρηκτους δεσμούς και πως η Ankara στάθηκε πάντοτε στο πλευρό του Ισλαμαμπάντ.

Yenişafak: Ντονμέζ: Η εγκατεστημένη ηλεκτρική ισχύς της Τουρκίας ξεπέρασε τα 100 χιλιάδες μεγαβάτ

Ο υπουργός Ενεργείας και Φυσικών Πόρων Φατίχ Ντονμέζ δήλωσε ότι η εγκατεστημένη ηλεκτρική ισχύς της Τουρκίας έχει υπερβεί τα 100 χιλιάδες μεγαβάτ.

Habertürk: Εξαγωγές ύψους 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Τουρκία στην ΕΕ το πρώτο τρίμηνο

Οι εξαγωγές της Τουρκίας προς χώρες της ΕΕ αυξήθηκαν κατά 21% το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους και διαμορφώθηκαν στο ποσό των 23.780.323.000 δολαρίων. Τα κυριότερα προϊόντα εξαγωγών ήταν του κλάδου αυτοκινητοβιομηχανίας, του ετοίμου ενδύματος και κλωστοϋφαντουργίας, χημικά, σίδηρος, μέταλλα εκτός σιδήρου και χάλυβας.

Star: Ταυτόχρονη επίδειξη δύναμης από την Τουρκία

Θα συναρπάσει η Άσκηση Mavi Vatan-2022 (Γαλάζια Πατρίδα-2022) που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στο Αιγαίο, τη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο με τη συμμετοχή 122 πλοίων και 41 εναέριων μέσων της Τουρκικής Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων.

Στην άσκηση θα πάρουν μέρος 12.000 στελέχη και θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά εθνικά όπλα και συστήματα.