Δείτε τι γράφει σήμερα ο Τουρκικός Τύπος

Hürriyet: “Ο Πρόεδρος Ερντογάν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Καρλ Νεχάμερ»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική συνομιλία χθες με τον πρωθυπουργό της Αυστρίας, Καρλ Νεχάμερ. Στην τηλεφωνική συνομιλία συζητήθηκαν τα βήματα για τη περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων Τουρκίας-Αυστρίας και περιφερειακά θέματα, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας.

 

Star: “Ο Τσαβούσογλου είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με υπουργούς Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν και του Τουρκμενιστάν”

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε χθες τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν, Τζεϊχούν Μπαϊράμοφ και τον υπουργό Εξωτερικών του Τουρκμενιστάν, Ρασίντ Μερεντόφ. Στις τηλεφωνικές συνομιλίες συζητήθηκε το πρόγραμμα τριμερούς επίσκεψης Τουρκίας-Αζερμπαϊτζάν-Τουρκμενιστάν.

 

Yeni Şafak: “Επιχειρήσεις κατά τρομοκρατών στο Μπίνγκιολ”

Καταστράφηκε το καταφύγιο έξι δωματίων και υλικά που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες, στο πλαίσιο της επιχείρησης Eren Kış-6 κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK στην υποδιοίκηση Γκέντς του Μπίνγκιολ.

 

Sabah: “Αυξήθηκαν οι εξαγωγές της Τουρκίας”

Οι εξαγωγές της Τουρκίας αυξήθηκαν κατά 20,8% τον Ιανουάριο-Μάρτιο 2022 και έφτασαν τα 60 δισεκατομμύρια 288 εκατομμύρια δολάρια.

 

Haber Türk: “Η Φενέρμπαχτσε στη δεύτερη θέση στην Ευρώπη”

Η Fenerbahçe Safiport κέρδισε τη δεύτερη θέση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Γυναικών της FIBA, χάνοντας απέναντι στην Sopron Basket με σκορ 60-55.