Δείτε τι γράφει σήμερα ο Τουρκικός Τύπος

Hürriyet: “Σχόλια σχετικά με τον Ερντογάν από τον Πεσκόφ στη ρωσική κρατική τηλεόραση”

Ο εκπρόσωπος του Ρωσικού Προεδρικού Μεγάρου, Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σε συνέντευξή του στη ρωσική κρατική τηλεόραση αναφέρθηκε στη θέση της Türkiye στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και είπε:

«Η Türkiye ενεργεί σύμφωνα με τα συμφέροντά της και μπορεί να πει ανοιχτά «ναι» ή «όχι» όταν χρειάζεται. Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι σαν τον Ερντογάν στον σύγχρονο πολιτικό κόσμο».

 

Sabah: “Το χρησιμοποίησαν οι Τούρκοι κομάντος! Άνοιξε η πόρτα για την πρώτη εξαγωγή”

Έπεσαν οι υπογραφές για την πρώτη εξαγωγή στη Μαλαισία του Προσομοιωτή Αλεξίπτωτου Hezarfen της Havelsan (Βιομηχανία Ηλεκτρονικών Αεροσκαφών) που χρησιμοποιείται από τους κομάντος και τις ειδικές δυνάμεις. Η Μαλαισία θα αγοράσει 6 προσομοιωτές από την Türkiye.

 

Star: “Το Ιράκ θα εισάγει ηλεκτρική ενέργεια από την Türkiye”

ο πληρεξούσιος υπουργός Ηλεκτρισμού του Ιράκ, Αντίλ Κερίμ δήλωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές διαδικασίες για την εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από την Türkiye. Σύμφωνα με το υπουργείο Ηλεκτρισμού του Ιράκ, η Türkiye θα παρέχει 500 μεγαβάτ ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα.

 

Vatan: “Μεγάλη ροή τουριστών στην Türkiye”

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, ο αριθμός των τουριστών που επισκέφθηκαν την Türkiye αυξήθηκε κατά 186,52 % σε σύγκριση με πέρυσι. Μεταξύ των πόλεων που φιλοξένησαν τους περισσότερους τουρίστες, η Ιστάνμπουλ κατέλαβε την πρώτη θέση ενώ η Εντίρνε τη δεύτερη θέση.

 

Haber Türk: “Χρυσό μετάλλιο από τον Κερέμ Καμάλ και τον Μουράτ Φιράτ”

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη στην Ουγγαρία, ο Κερέμ Καμάλ στα 60 κιλά και ο Μουράτ Φιράτ στα 67 κιλά κατέκτησαν χρυσά μετάλλια.