Επιστολή καταπέλτης για τις μετρήσεις του Βασίλη Κουφόπουλου στον Δημ. Μαύρο της MRB

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ 100.3 και των «Τυπολογιών» από την εφημερίδα «Το Παρον» Βασίλης Κουφόπουλος ανάρτησε στην ηλεκτρονική έκδοση της στήλης, ένα κείμενο διαμαρτυρίας προς τον Δημήτρη Μαύρο. Τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της MRB για τις επίσημες μετρήσεις ακροαματικότητας των ραδιοσταθμών.

 

Συγκεκριμένα:

«Μια τοποθέτηση επί προσωπικού στην εφημερίδα,όπου και εργάζομαι. Έφτασα στο 2022 , μετά από 22 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο ραδιόφωνο για να κατατάξει την εκπομπή μου στον ΣΚΑΪ, η MRB του Δημήτρη Μαύρου, στην 27η θέση της μέτρησης. Αν δεχθούμε πως ισχύουν τα ποσοστά αυτά που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του www.e-tetradio.gr την ώρα μετάδοσης της, δεν ακούει σχεδόν κανείς τον πρώτο σε ακροματικότητα σταθμό και δεν ενημερώνεται για μεγάλα γεγονότα, όπως ο Πόλεμος στην Ουκρανία ή η Κακοκαιρία στην Αττική.
Με άλλα λόγια, οι ακροατές που περιμένουν στην ουρά για να βγουν στον αέρα και στέλνουν μηνύματα στον υπολογιστή του σταθμού, είναι …φαντάσματα και δεν μπορούν να εντοπιστούν από την έρευνα που διεξάγει η MRB από κοινού με την Global Link για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ.
Ευτυχώς όμως , όπως λένε πως “ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη”. Τις προάλλες, λοιπόν, βγήκε στον αέρα ακροατής για να δηλώσει, πως τον κάλεσαν από την εταιρεία για τη ραδιοφωνική μέτρηση και ενώ απάντησε πως “ακούει ΣΚΑΪ και Κουφόπουλο” και η ερευνήτρια -όχι από τη δική σας εταιρεία-τον ρωτούσε με επιμονή, αν ακούει συγκεκριμένο ροκ σταθμό!
Κύριε Μαύρο, μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείτε για την αξιοπιστία της δουλειάς σας; Αν δεν το κάνετε, τουλάχιστον, να μην παίζετε με τη δουλειά των άλλων.

Με εκτίμηση

Βασίλης Κουφόπουλος»

Πηγή: Τυπολογίες

 

“Μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείτε για την αξιοπιστία της δουλειάς σας;” – Επιστολή καταπέλτης για τις μετρήσεις του Βασίλη Κουφόπουλου στον Δημ Μαύρο της MRB

Πηγή fantomas.gr