Δείτε τι γράφει σήμερα ο Τουρκικός Τύπος

Vatan: “Στη Σύνοδο κορυφής θα παρευρεθεί ο Ερντογάν”

Η Τουρκία εντείνει τη διπλωματία της για να εξασφαλίσει την ειρήνη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα παραστεί στη Σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες στις 24 Μαρτίου για να αξιολογήσει τις μεταπολεμικές εξελίξεις.

Hürriyet: “Τσαβούσογλου: Τα μέρη είναι κοντά σε συμφωνία”

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι η Ρωσία και η Ουκρανία συνεχίζουν τις συνομιλίες τους για ορισμένα συγκεκριμένα θέματα σχετικά με την κατάπαυση του πυρός και είπε:

“Βλέπουμε ότι τα μέρη βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για θεμελιώδη θεματα. Δεν είναι εύκολη η συμφωνία με τους αμάχους που πεθαίνουν αλλά υπάρχει δυναμική”.

Yeni şafak: “Το τραγούδι για το Bayraktar το έχουν μάθει όλοι”

Τα Bayraktar TB2, που κατάφεραν να προκαλέσουν μεγάλο πλήγμα στον ρωσικό στρατό, έγιναν ο «ήρωας του πολέμου» υπέρ των Ουκρανών. Το τραγούδι που συνέθεσε ο Taras Borovak, ένας απόστρατος Ουκρανός αξιωματικός για το Bayraktar, έγινε το δημοφιλέστερο τραγούδι.

Star: “Ιστορικό ρεκόρ από την Τουρκία”

Η Τουρκία συνεχίζει να σπάει ρεκόρ στις εξαγωγές στη Γερμανία, στη μεγαλύτερη αγορά της. Οι εξαγωγές της Τουρκίας στη Γερμανία έφτασαν σε επίπεδο ρεκόρ 1 δισ. 644 εκατ. 24 χιλιάδων δολαρίων τον Φεβρουάριο, σημειώνοντας αύξηση 21,4 % σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Sabah: “Το πιο διάσημο βραβείο στις ΗΠΑ δόθηκε στον Τούρκο πολίτη”

Ο ιδιοκτήτης της διάσημης αλυσίδας πίτσας Champion Pizza στις ΗΠΑ, Χακκί Ακντενίζ έλαβε το βραβείο Points of Light, ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στη χώρα.