Επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και στο Πολεμικό Μουσείο [εικόνες]

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, τόσο η Λέσχη Αξιωματικών όσο και το Πολεμικό Μουσείο αποτελούν Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και τελούν υπό την εποπτεία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, βάσει των αρμοδιοτήτων του.

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκαν κατά περίπτωση, ο παραδίδων καθήκοντα διευθυντής της Λέσχης Αξιωματικών, ταξίαρχος Γεώργιος Ρέλλιας και ο παραλαμβάνων, υποστράτηγος Αλέξανδρος Δεσύπρης. Στο Πολεμικό Μουσείο τον υφυπουργό υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ Αναστάσιος Λιάσκος.

Ο Ν. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε για την οργάνωση, τη λειτουργία, τις δράσεις, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, το όραμά τους για την αναβάθμιση αλλά και ανάδειξη των υπηρεσιών τους, και περιηγήθηκε στους χώρους τους, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Στη Λέσχη Αξιωματικών, ο Ν. Χαρδαλιάς είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί μεταξύ άλλων, για τις σημαντικής αξίας συλλογές ζωγραφικών πινάκων, κοσμημάτων, αρχαίων νομισμάτων, όπλων, αγιογραφιών και επίπλων, που κοσμούν τις αίθουσες της ΛΑΕΔ, στο εμβληματικό «Σαρόγλειο Μέγαρο» και άφησε ως κληροδότημα ο ευεργέτης Πέτρος Σαρόγλου.

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσε κατά την επίσκεψη στη Λέσχη Αξιωματικών, ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης.