Ουκρανία: Ο Μακρόν αξύριστος ή ράκος μετά το τηλεφώνημα με Πούτιν -Viral οι φωτογραφίες του

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της γαλλικής προεδρίας δείχνουν τον Γάλλο πρόεδρο απόλυτα αφοσιωμένο στο θέμα της Ουκρανίας, σχεδόν να «σωματοποιεί» την κατάσταση και να υποφέρει προσωπικά. Σε τρεις από αυτές, εμφανίζεται με κοστούμι-γραβάτα να έχει γείρει το κεφάλι στα χέρια του, μετά από το πρώτο τηλεφώνημα με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, το οποίο κατέληξε σε αξιέξοδο.

Οι χρήστες των social media πήραν φωτιά, ενώ η συντηρητική εφημερίδα Le Figaro δημοσίευσε σχετικό ρεπορτάζ, με τίτλο «Εμανουέλ Μακρόν, η προβολή μέσω φωτογραφιών». Τον Γάλλο πρόεδρο επέκρινε για «σεναριοποίηση του Ουκρανικού» ο πρόεδρος της Γερουσίας. «Έχει δίκιο, ο Μακρόν σεναριοποιεί την κρίση. Έπαιξε ακόμη και τον ρόλο του Κένεντι», σχολίασε χρήστης του Twitter, για τις δραματικές φωτογραφίες με τον Μακρόν σε απόγνωση, μετά το άκαρπο τηλεφώνημα με τον Ρώσο πρόεδρο.

Ωστόσο, ο Μακρόν, ο οποίος φέρεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί στις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στις 10 και 24 Απριλίου 2022, συνέχισε τη δραματοποίηση μέσω φωτογραφιών. Με νέες αναρτήσεις της, η επίσημη φωτογράφος του έδειξε τον Γάλλο πρόεδρο αξύριστο, με ζακέτα και ζιβάγκο, μάτια με μαύρους κύκλους να βρίσκεται στο γραφείο του, στο προεδρικό μέγαρο. Στη μέση του τραπεζιού βρίσκεται ένα «χταπόδι», ένα μικρόφωνο που γράφει «ασφαλείς συνομιλίες». Ένας τρόπος για να δείξει ο Γάλλος πρόεδρος ότι εργάζεται ακατάπαυστα, επικοινωνώντας με ξένους ηγέτες και παράγοντες, για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης.

Δείτε τον αξύριστο Μακρόν: