Δείτε τι γράφει σήμερα ο Τουρκικός Τύπος

Haber Türk: “Τηλεφωνική συνομιλία Ακάρ με Ρώσο ομόλογο του”

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ είχε τηλεφωνική συνομιλία χθες με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού. Ο υπουργός Ακάρ εξέφρασε την προσδοκία του για υποστήριξη για την ασφαλή άφιξη εμπορικών πλοίων που περιμένουν στα ρωσικά λιμάνια λόγω της τρέχουσας κατάστασης.

Sabah: “ Τσαβούσογλου: Ο αριθμός των Τούρκων πολιτών που εκκενώθηκαν έχει φτάσει τους 13.120”

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των Τούρκων πολιτών που εκκενώθηκαν έφτασε τους 13.120, με 699 άτομα που αναχώρησαν χθες από την Ουκρανία.

Hürriyet: “Σημαντική εξέλιξη σχετικά με τα μη επανδρωμένα πολεμικά αεροσκάφη”

Ο τεχνικός διευθυντής της Baykar, Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ δήλωσε ότι στοχεύουν την πρώτη πτήση του πρώτου πρωτοτύπου του μη επανδρωμένου πολεμικού αεροσκάφους το επόμενο έτος.

Vatan: “ Βαράνκ: Θα μεγεθύνουμε την Τουρκία παράγοντας”

Ο υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Μουσταφά Βαράνκ, στη χθεσινή του δήλωση, είπε:

«Θα μεγεθύνουμε την Τουρκία παράγοντας και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να την τοποθετήσουμε μεταξύ των 10 κορυφαίων οικονομιών του κόσμου την επόμενη περίοδο».

Yeni Şafak: “18 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποίησαν την αεροπορική συγκοινωνία σε δύο μήνες”

Η Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης Κρατικών Αεροδρομίων του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών (DHMİ) ανακοίνωσε τα στατιστικά στοιχεία αεροσκαφών, επιβατών και φορτίου για τον Φεβρουάριο και για την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου. Την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, ο αριθμός των επιβατών που προτίμησαν την αεροπορική συγκοινωνία στην Τουρκία ξεπέρασε τους 18 εκατομμύρια επιβάτες.