Ο Μπογδάνος απαντά στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο για το ραντεβού του με τον Γεραπετρίτη

Σε δύσκολη θέση φαίνεται να βρίσκεται ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αφού κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ισχυρίσθηκε ότι το ραντεβού Μπογδάνου – Γεραπετρίτη, που ο ανεξάρτητος Βουλευτής αποκάλυψε ότι είχε γίνει πριν από τη μετάβασή του σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Μεταναστευτικό στην πλατεία Αττικής, «δεν ισχύει σε καμία περίπτωση».

58A51C16 C6DA 4E9B B731 975BDF8E1A0E

Ο ισχυρισμός όμως του κ. Οικονόμου δείχνει να πέφτει στο κενό, αφού ο δραστήριος Βουλευτής της Α’ Αθηνών, γνωρίζοντας από ό,τι φαίνεται αρκετά καλά τα «κατατόπια» του Μεγάρου Μαξίμου, ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα το υλικό από τις κάμερες, αλλά και την ατζέντα του Υπουργού Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη. Συμπλήρωσε δε πως ο ίδιος έχει τα μηνύματα που αποδεικνύουν ότι εκείνη την ημέρα, στις 16:30 ακριβώς, είχε ραντεβού με τον κ. Γεραπετρίτη γι’ αυτό το θέμα.

Αυτοπαγιδεύτηκε ή τον παγίδευσαν;

Το ερώτημα που προκύπτει, βεβαίως, είναι εάν ο κ. Οικονόμου αυτοπαγιδεύτηκε, φέρνοντας τον εαυτό του σε τόσο δύσκολη θέση, ή τον παγίδευσαν άλλοι. Δηλαδή, εάν απλά υπηρέτησε την κυβερνητική «γραμμή» εις βάρος της αλήθειας, προβαίνοντας σε μια διάψευση με, κατά το κοινώς λεγόμενο, «κοντά ποδάρια» ή αυτή ήταν η πληροφόρηση που είχε για το ζήτημα από τους ιθύνοντες του Μεγάρου Μαξίμου.

Ό,τι κι αν ισχύει, πάντως, αυτού του τύπου η συμπεριφορά της Κυβέρνησης έναντι ενός Βουλευτή ο οποίος, παρότι διαγραμμένος, φρόντισε επί πέντε μήνες να λάμψει διά της απουσίας του από τα μέσα ενημέρωσης και να κρατά «χαμηλό προφίλ», είναι σίγουρο ότι φανερώνει τον εκνευρισμό που υπάρχει στο κυβερνών κόμμα για τυχόν κινήσεις από τα δεξιά του, που μπορεί να αναστατώσουν όλο τον σχεδιασμό που υπάρχει προς τις εκλογές.

Πηγή fantomas.gr