Πατρίτσια Μαμόνα: Έρωτας…με το πήδημα!!!

Από τις ωραιότερες παρουσίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες αναμφίβολα είναι η Πορτογαλίδα με καταγωγή από την Ανγκόλα, η Πατρίτσια Μαμόνα.

Η αθλήτρια του τριπλούν ξεκουράζεται στην Κρήτη μετά το τέλος της σεζόν, που της έφερε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

H Πορτογαλίδα ήρθε δεύτερη στην διοργάνωση με επίδοση 15.01 και ανάγκασε τον Ζοσέ Μουρίνιο να πανηγυρίσει μαζί της.

Στο Τόκιο η Μαμόνα κατέρριψε δύο φορές το ατομικό ρεκόρ της, κάνοντας μάλιστα ρεκόρ Πορτογαλίας , με τον Ζοσέ Μουρίνιο να είναι ιδιαίτερα περήφανος για τη συμπατριώτισσά του, ανεβάζοντας στο instagram βίντεο στο οποίο  εμφανιζόταν να παρακολουθεί τις προσπάθειές της στον τελικό από το κινητό του.

Η 33χρονη αθλήτρια από την Πορτογαλία βρίσκεται στο νησί εδώ και κάποιες μέρες.

Από το Ελαφονήσι, στον Μπάλο και στην Ελούντα η όμορφη αθλήτρια δηλώνει ερωτευμένη με τις ομορφιές της Κρήτης…

Aμέσως μετά την μαγευτική Κρήτη, η Πορτογαλίδα καλλονή επισκέφθηκε την Αθήνα και φωτογραφήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

«Αίσθηση έμπνευσης και συγκίνησης σε αυτό το μαγικό μέρος, όπου ξεκίνησαν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί αγώνες. Μπορούσα να νιώσω όλα τα συναισθήματα που περνούν από το σώμα μου καθώς περπατάω στις κερκίδες, τη νευρικότητα στο call room και να φαντάζομαι πώς θα ένιωθαν οι αθλητές πριν από χρόνια καθώς ετοιμάζονταν να παίξουν όπως ένιωσα στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες. Νιώθω τόσο ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ και που ήμουν μέρος της ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram…

 

Κάθε μέρα πιο ερωτευμένοι με αυτές τις όμορφες παραλίες της Κρήτης

 

Απολαμβάνοντας τα όμορφα και ατελείωτα νερά της Κρήτης

Απολαύστε κάθε μέρα διακοπών  πριν τελειώσουν όλα.

 Πηγή fantomas.gr