Σύλληψη 40χρονου στην Αθήνα για συμμετοχή στο ISIS – Επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής!

Στη σύλληψη ενός 40χρονου, υπηκόου Ιράκ, προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα συμμετείχε σε μάχες με τον ISIS.

Ο 40χρονος είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της Αντιτρομοκρατικής, όταν κατά την επιχείρηση στελεχών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής διαπιστώθηκε ότι ήταν «χονδρέμπορος» πλαστών διαβατηρίων για κυκλώματα διευκόλυνσης παράνομων μεταναστών. Είχαν διαπιστώσει πως πωλούσε μεγάλο αριθμό πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, προερχόμενα από Γαλλία και Ισπανία. Στις 7 Δεκεμβρίου τον είχαν συλλάβει οι αστυνομικοί του Αλλοδαπών, μαζί με έναν 36χρονο από την Αίγυπτο και μέσα σε διαμέρισμα στα Πατήσια είχαν εντοπίσει 900 διαβατήρια και ταυτότητες.

Ο 40χρονος, ύστερα από την απολογία του στον ανακριτή, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τώρα που πιστοποιήθηκε η δράση του ως μαχητής του ISIS συνελήφθη και πάλι και αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής στον Εισαγγελέα.

Πηγή fantomas.gr