Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου για την κατάσταση του πατέρα της: «Εύχομαι υγεία σε όλους»

Πριν περίπου έναν μήνα η Κατερίνα Καινούργιου είχε γνωστοποιήσει ότι ο πολυαγαπημένος της μπαμπάς αντιμετώπιζε μία περιπέτεια υγείας και νοσηλευόταν. Η όμορφη παρουσιάστρια, ωστόσο, δεν είχε δώσει λεπτομέρειες. «Περαστικά στον μπαμπά μου. Περνάει λίγο δύσκολα. Μας βλέπει. Δεν έχει κορωνοϊό. Έχει κάτι άλλο. Νοσηλεύεται θα το ξεπεράσει και θα είναι όλα καλά» είχε αναφέρει.

Το πρωί της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δύο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, προκειμένου να ενημερώσει συγγενείς και γνωστούς ότι ο πατέρας της, Δημήτρης Καινούργιος, επέστρεψε σπίτι. Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τον γιατρό που έχει αναλάβει τον μπαμπά της και το προσωπικό του Νοσοκομείου. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους υγεία.

κατεκεν
κατκεν

«Καλημέρα αγάπες μου. Με ρωτάτε συνέχεια για την κατάσταση υγείας του μπαμπά μου, μετά την πρόσφατη περιπέτεια του. Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σπίτι και χαίρει άκρας υγείας.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Υγεία που στάθηκαν δίπλα μας και ιδιαίτερα στον γιατρό μας, κύριο Στέργιο Τασιόπουλο. Σε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές, που με την εμπειρία και την αγάπη τους για τη δουλειά τους, είναι καθημερινά στο πλευρό χιλιάδων ανθρώπων και οικογενειών. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο σύμμαχο σε αυτή την περιπέτεια.

Σε λίγες μέρες αλλάζει ο χρόνος και μέσα από την καρδιά μου παιδιά το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία πάνω από όλα. Όλα τα άλλα έρχονται. Καλημέρα, να έχετε μία υπέροχη Κυριακή!» σημειώνει η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή fantomas.gr