Σε σοκ ο Διευθυντής που απήγαγαν οι γνωστοί αρνητές και αυτοαποκαλούμενοι ως «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στην Πιερία – Συνελήφθησαν πέντε άτομα

Ένα πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Αιγίνιο Πιερίας όταν τουλάχιστον πέντε άτομα από την λεγόμενη ομάδα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» απήγαγαν κυριολεκτικά με τη βία τον Διευθυντή του Γυμνασίου της περιοχής βάζοντάς του χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Ο Γυμνασιάρχης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την καταδρομική επίθεση εις βάρος του, ενώ το πολύ σοβαρό επεισόδιο έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια γονέων και καθηγητών, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των ατόμων αυτών αντιδρά στα μέτρα στα σχολεία, στην υποχρεωτική χρήση μάσκας και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ο Διευθυντής του σχολείου απελευθερώθηκε όπως ήταν φυσικό από την Αστυνομία, η οποία… συνέλαβε τους πολίτες πράττοντας το αυτονόητο καθήκον της σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους!   !

Σε συλλήψεις λοιπόν μετατρέπονται οι προσαγωγές των λεγόμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», που απήγαγαν και μάλιστα πέρασαν χειροπέδες στον Διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου, στην Πιερία, με την αιτιολογία ότι κατ΄ αυτούς παραβιάζει το Σύνταγμα…

Εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να μεταχθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν γίνει γνωστές οι πράξεις που τούς αποδίδονται, αλλά, σύμφωνα με Αστυνομικές Πηγές, εξετάζεται το αδίκημα της αρπαγής, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

 

10 Δεκεμβρίου 2021

Μιλώντας στα ΜΜΕ ο δήμαρχος Πύδνας κ. Αναστάσιος Μανωλάς, ανέφερε ότι η επίθεση εναντίον του Διευθυντή έγινε στον προαύλιο χώρο του Σχολείου.

«Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του. Βρίσκεται σε σοκ καθώς καταλαβαίνετε ότι είναι αδιανόητο να έρχονται τουλάχιστον πέντε άτομα να σου βάζουν χειροπέδες και να σε βάζουν σε ένα αυτοκίνητο μη γνωρίζοντας πού πας. Προσπάθησα να μιλήσω μαζί του, αλλά δεν ήταν σε θέση να μου εξηγήσει το περιστατικό. Ο άνθρωπος έχει τρομάξει πάρα πολύ».

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», όπως αυτοαποκαλούνται, δεν είναι από την περιοχή ενώ συνελήφθησαν από τους Αστυνομικούς όταν έφθασαν στο Τμήμα και “παρέδωσαν” τον Διευθυντή.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν είναι από την περιοχή τα άτομα αυτά. Η επίθεση έγινε από περίπου πέντε άτομα ενώ έξω από το Αστυνομικό Τμήμα μαζεύτηκαν και άλλοι, περίπου καμιά δεκαριά από αυτούς. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια γονιών και εκπαιδευτικών» πρόσθεσε ο Δήμαρχος.

Το προεδρείο της ΕΛΜΕ Πιερίας επισκέπτεται αυτή την ώρα τον Διευθυντή του Σχολείου. «Τον περικύκλωσαν τα πέντε άτομα και του έβαλαν χειροπέδες», δήλωσε ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό.

Θεοδωρικάκος: Προκλητικές και απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές

Τ.Θεοδωρικάκος για σύλληψη διευθυντή στην Πιερία: «Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες»

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους», δήλωσε σχετικά με το επεισόδιο στην Πιερία ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πηγή fantomas.gr