Κακουργηματική δίωξη στους 11 αυτόκλητους «θεματοφύλακες του Συντάγματος»

 

Κακουργηματική δίωξη για τους 11 αυτόκλητους «θεματοφύλακες του Συντάγματος» που πέρασαν χειροπέδες σε εκπαιδευτικό στο Αγρίνιο Πιερίας καθώς η δικογραφία περιλαμβάνει την πράξη της αρπαγής από κοινού.

Όπως έγινε γνωστό, στις 07.30 το πρωί καταδίωξαν τον Γυμνασιάρχη, του πέρασαν χειροπέδες και τον αποκάλεσαν προδότη. Ο καθηγητής μετά τη σύλληψή τους οδηγήθηκε στο ΚΥ Αιγινίου καθώς έφερε μώλωπες στα χέρια από τις χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα αυτά και άλλες φορές δημιούργησαν προβλήματα στο Σχολείο, μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έστειλαν έντυπο με Δικαστικό Επιμελητή με τα οποία ισχυρίζονταν ότι επιτάσσουν το Γυμνάσιο.

Ποιοι είναι οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος που έβαλαν χειροπέδες σε Γυμνασιάρχη στην Πιερία

Δικογραφία για σειρά αδικημάτων, και κακουργημάτων, σχηματίσθηκε σε βάρος της ομάδας των 11, στην οποία μετέχει  ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων ατόμων από όλη τη χώρα ηλικίας από 40-75 ετών – Οδηγούνται στο Αυτόφωρο!

Μια δασκάλα χορού, μια νοικοκυρά, ένας απόστρατος αστυνομικός από τα Τρίκαλα, ένας άνεργος από το Ίλιον είναι μεταξύ των 11 συλληφθέντων στο Αιγίνειο Πιερίας που κατηγορούνται ότι σήμερα το πρωί «απήγαγαν» τον Φυμνασιάρχη, του φόρεσαν χειροπέδες και τον «έσυραν» στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Οι 11 που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για αρπαγή από κοινού και ουσιαστικά πρόκειται για ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων ατόμων από όλη τη χώρα ηλικίας από 40-75 ετών που το μόνο κοινό στοιχείο που παρουσιάζουν είναι η εμμονή τους κατά της πανδημίας, του εμβολιασμού και των μέτρων προστασίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 11, οι δύο είναι γυναίκες, μια δασκάλα χορού από τη Μεθώνη και μια νοικοκυρά από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας ενώ μόνο τρεις από αυτούς έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο συγκεκριμένο Σχολείο.

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση ενός 54χρονου απόστρατου αστυνομικού από τα Τρίκαλα, ενός 40χρονου ανέργου από το Ίλιον Αττικής, δύο αγροτών από το ΑιγΊνειο και τον Πλαταμώνα και ενός 75χρονου συνταξιούχου από τη Νάουσα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Σημειώνεται ότι οι …«θεματοφύλακες» είχαν συγκέντρωση περίπου στις 6 το πρωί σε καφέ στο Αιγίνειο και ακολούθως, γύρω στις 7.30 κατευθύνθηκαν προς το σχολικό συγκρότημα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του Λυκειάρχη, στόχος ήταν και ο ίδιος, καθώς είχε δεχθεί απειλές κατά το παρελθόν, αλλά για καλή του τύχη, άργησε για λίγα λεπτά να πάει στο σχολείο, οπότε δεν έπεσε στα χέρια τους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πιο ενεργή ήταν μία εκ των δύο γυναικών που συνελήφθησαν, διαμαρτυρόμενη σε έντονο ύφος κατά καιρούς προς το Σχολείο σχετικά με τα μέτρα προστασίας, καθώς ο γιος της είναι μαθητής στο συγκεκριμένο συγκρότημα.

Οι αυτόκλητοι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» ισχυρίζονταν ότι έκαναν «επίταξη» σε όλα τα σχολεία!

Πράξη οργανωμένη από τους συλληφθέντες η απαγωγή του Διευθυντή Γυμνασίου στην Πιερία και η «προσαγωγή» του με χειροπέδες – Τι αναφέρει κείμενο που είχαν στείλει οι «θεματοφύλακες» με Δικαστικό Επιμελητή…

Η αδιανόητη επίθεση ομάδας 11 ατόμων που αυτοαποκαλούνται «Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς» και «θεματοφύλακες του Συντάγματος» ήταν μια πράξη οργανωμένη από τους συλληφθέντες και είναι η συνέχεια ενός απίστευτου κειμένου το οποίο διακινούσαν από τα μέσα Νοεμβρίου μέσω social media σύμφωνα με το οποίο ισχυρίζονταν ότι είχαν πραγματοποιήσει «επίταξη» σε όλα τα σχολεία επειδή τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα για τον κορονοϊό! Μάλιστα το περιστατικό που συνέβη το πρωί της Παρασκευής με την απαγωγή του Διευθυντή του Γυμνασίου στο Αιγίνιο και την «προσαγωγή» με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας- Κολινδρού είχε «προαναγγελθεί» από τα συγκεκριμένα άτομα τόσο με φραστικές απειλές εναντίον των Διευθυντών του Γυμνασίου και Λυκείου όσο και με δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι λένε οι αυτόκλητοι “θεματοφύλακες του Συντάγματος” σε αυτό το κείμενο το οποίο δείχνει την παράνοια στην οποία βρίσκονται οι άνθρωποι αυτοί. Με τον τίτλο «προς όλους τους γονείς, αλλά και σε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα που αγαπάει τη χώρα του και τα παιδιά του» αναφέρουν: «Σάς ενημερώνουμε, ότι έχει γίνει ΕΠΙΤΑΞΗ όλων τών σχολείων τής πρωτοβάθμιας καί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στήν επικράτεια τής χώρας, μέ αριθμό πρωτοκόλλου από τήν Εισαγγελία 463β´/ 23-11-2021». Μάλιστα η επίταξη έγινε από έναν ενεργό Έλληνα πολίτη με τα αρχικά Κ.Κ. για «την αποκατάσταση της έννομης τάξης».

Και συνεχίζουν να αναφέρουν στο απίστευτο κείμενο το οποίο διακινήθηκε στις ομάδες τους στα social media: «Αυτό σημαίνει, πώς ΟΛΑ τά σχολεία θά λειτουργούν μέ βάση τό Σύνταγμα τής Ελλάδος, τό Ενωσιακό Δίκαιο καί τίς Διεθνείς Συνθήκες τών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τά οποία προασπίζουν τήν ατομική ελευθερία, τήν πρόσβαση στήν δωρεάν παιδεία καί τήν ΜΗ επιβολή εξαναγκασμού τών Ιατρικών πράξεων, όπως γίνεται μέχρι στιγμής!

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τούς γονείς ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, χωρίς νά υπάρχει διαχωρισμός, νά σεβαστούν τίς επιλογές τού καθ´ ενός καί όλοι μας νά πράττουμε υπεύθυνα καί μέ σεβασμό ο ένας πρός τόν άλλον!

Κάποιοι, θέλησαν νά διαχωρίσουν καί νά διχάσουν τήν κοινωνία μας. Είναι ώρα, νά σταματήσει αυτό, νά ενωθούμε ΟΛΟΙ γιά τό καλό τών παιδιών μας καί νά ξαναδούμε τό χαμόγελο στά χείλη τους!

Είναι γεγονός, πώς στά παιδιά μας ασκείται τεράστια ψυχολογική βία, μέ καταστροφικές συνέπειες στήν πνευματική καί τήν ψυχική τους υγεία. Έχουν σημειωθεί αυτοκτονίες εφήβων τόσο στήν Ελλάδα, αλλά καί στό εξωτερικό! Γιά αυτό λοιπόν, μπορείτε νά στέλνετε τά παιδιά σας στό σχολείο τους, όπως εσείς καί τά ίδια επιθυμούν. Μέ μάσκα καί τέστ ή χωρίς αυτά!

Μέ τήν επίταξη, δέν έχει δικαίωμα ΚΑΝΕΝΑΣ εκπαιδευτικός νά λειτουργήσει σύμφωνα μέ τίς ΚΥΑ οι οποίες είναι αντίθετες πρός τό Σύνταγμα τής Ελλάδος!».
Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» επισημαίνουν ότι αν κάποιος εκπαιδευτικός «εκδιώξει παράνομα πλέον το παιδί σας από το σχολείο» θα πρέπει να ειδοποιηθεί ο Κ.Κ. που «είναι ο απόλυτα υπεύθυνος της επίταξης για την αποκατάσταση της έννομης πράξης».

Και συνεχίζουν στο κείμενό τους: «Ο βασικότερος λόγος τής επίταξης, είναι η ενεργοποίηση τής Π.Ν.Π. 4682 πράξης, όπου σύμφωνα μέ αυτήν, μπορούν νά απομακρύνουν τά παιδιά μας σέ δομές, χωρίς κάν νά ενημερωθούμε καί νά κρίνει ο ΕΟΔΥ τήν όποια θεραπεία ή εμβόλιο θά κάνουν στά παιδιά μας, χωρίς νά έχουμε κάν τό αναφαίρετο δικαίωμα νά έρθουμε σέ επαφή μαζί τους!!! Σάς κρούωμε τόν κώδωνα τού κινδύνου!!!

Μπορείτε νά διασταυρώσετε τά γραφόμενά μας, μέ τό περιεχόμενο τής Π.Ν.Π. 4682! Καλή δύναμη σέ όλους μας! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!!».

epitaksi-sxoleiwn

Το παραπάνω χαρτί το είχαν στείλει σε σχολεία με Δικαστικό Επιμελητή, ενώ μέσω της ιστοσελίδας «Σύλλογος Φίλων Τεχνών Έαρ» ενημερωνόντουσαν μεταξύ τους για τις ενέργειές τους. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα εμφανίζεται και η δασκάλα χορού η οποία είναι μεταξύ των συλληφθέντων για την επίθεση στον Διευθυντή.

Στο θέμα είχε αναφερθεί νωρίτερα ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς όλους όσοι σκέφτονται να προβούν σε ενέργειες όπως αυτή των αρνητών μελών της ομάδας, που πέρασε χειροπέδες το πρωί στον διευθυντή Γυμνασίου στην Πιερία, με το αιτιολογικό ότι «παραβιάζει το Σύνταγμα». Ο Υπουργός με δήλωσή του καταδικάζει το επεισόδιο και αναφέρει: «Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

 

Πηγή fantomas.gr