Σοκ στη Δικαιοσύνη με τον ανώτατο Δικαστή του ΣτΕ που ενεπλάκη σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης με νεαρούς

Ανάστατα είναι τα Δικαστήρια της χώρας αφότου έγινε γνωστή η είδηση πως ένας ανώτατος Δικαστικός Λειτουργός φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης με νεαρούς στα νότια προάστια της Αθήνας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 66χρονου Δικαστικού που εντοπίστηκε από την Αστυνομία αφού είχε προηγηθεί ο έλεγχος τριών νεαρών (Αλβανός, Ρομά και Αιγύπτια) από άνδρες της ΔΙΑΣ σε άτομα που θεωρήθηκαν ύποπτα έξω από πολυκατοικία στα νότια προάστια.

Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο εντόπισαν στην κατοχή των δύο ατόμων κοκαΐνη, ενώ όταν τους ρώτησαν από πού τα προμηθεύτηκαν, εκείνοι απάντησαν ότι τα πήραν από ένοικο της πολυκατοικίας στην οποίο βρίσκονταν μπροστά. Ο ίδιος ο ένοικος (ανώτατος εν ενεργεία Δικαστικός) όταν κατέβηκε κάτω και τον ρώτησαν οι αστυνομικοί αν τους γνωρίζει αποκρίθηκε θετικά.

Έρευνα στο σπίτι του Δικαστικού

Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ακολούθησε έρευνα από τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου διέμενε ο Δικαστικός και εκεί βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας σε ένα μπουκάλι. Ο εν ενεργεία Δικαστικός, οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα των νοτίων προαστίων όπου και οι πληροφορίες λένε ότι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ερευνούν το πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά, τον ρόλο του Δικαστικού, αλλά και των υπόλοιπων εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανώτατος Δικαστής φέρεται να αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, αλλά για προσωπική χρήση. Δεν έχει ωστόσο αποσαφηνιστεί εάν η δικογραφία που σχηματίσθηκε αφορά και τον Δικαστικό.

Πηγή fantomas.gr