Βρέθηκε κρεβάτι σε ΜΕΘ για τον θρυλικό Παναγιώτη Κελεσίδη!

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο Τζάνειο και κατά πληροφορίες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι εμβολιασμένος αλλά δεν είχε κάνει την τρίτη δόση.

kelesidis

Ο τερματοφύλακας-«θρύλος» του ελληνικού ποδοσφαίρου νοσεί από κορονοιό και μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Θρύλου, Αντώνης Γλύκας, δήλωσε ότι ο Παναγιώτης Κελεσίδης, αν και εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις, εισήχθη χθες στο Τζάνειο Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Αργότερα όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.

«Στην επικοινωνία που είχα μαζί του χθες, μου είπε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και πως η εισαγωγή του στο Νοσοκομείο γίνεται για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο αργότερα μάθαμε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πως οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν» μας είπε νωρίτερα ο Αντώνης Γλύκας.

Ωστόσο όλα τα κρεβάτια στη ΜΕΘ του Τζάνειου Νοσοκομείου ήταν γεμάτα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αγώνας δρόμου για να βρεθεί ελεύθερη θέση σε ΜΕΘ άλλου Νοσοκομείου αναφοράς. Αυτό τελικά επιτεύχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε κρεβάτι στη ΜΕΘ του Σωτηρία και η διακομιδή του παλαίμαχου άσου αναμένεται απο στιγμή σε στιγμή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ στο "πατρινόραμα": "Ένιωθε αδικημένος ο Κώστας Δαβουρλής!" - Patrinorama

Παναγιώτης Κελεσίδης – Soccerbase.Info

Πηγή fantomas.gr