Ξεσπά η σύζυγος του δικηγόρου που πέθανε από κορονοϊό: Επιτήδειοι τον έπεισαν να μην κάνει το εμβόλιο

Συγκλονίζει η σύζυγος του δικηγόρου από την Πάτρα που πέθανε από κορονοιό ενώ δεν είχε κάνει το εμβόλιο καθώς είχε επηρεαστεί από διάφορους επιτήδειους που όπως λέει η ίδια «τον πήραν στον λαιμό τους». Η κυρία Χριστίνα αναφέρει ότι ο σύζυγός της κόλλησε σε ένα μνημόσυνο με άλλα 25 άτομα, σημειώνοντας ότι «υπάρχουν διάφοροι επιτήδειοι, ειδικά στους χώρους της εκκλησίας».

«Αυτοί οι επιτήδειοι έχουν καταφέρει και μέσα από το διαδίκτυο και από παντού να επηρεάσουν πάρα πολύ κόσμο. Αυτό είναι το κρίμα. Το κρίμα πρέπει να το έχουν στο λαιμό τους. Γιατί έχουν πάρει ανθρώπους στον λαιμό τους. Φοβόταν, είχε επηρεαστεί από διάφορους που λένε διάφορα για τα εμβόλια. Από αυτούς που του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο, αποδείχθηκε ότι πολλοί πήγαν και το έκαναν. Το καταλαβαίνετε; Και τον πήραν στο λαιμό τους» λέει στο Mega.

«Υπάρχουν διάφοροι επιτήδειοι, ειδικά στους χώρους της Εκκλησίας. Δυστυχώς είναι τόσο φανατισμένοι. Μέσα στην Εκκλησία το κόλλησε. Είχαν πάει για ένα μνημόσυνο και από τα σαράντα άτομα τα 25 κόλλησαν. Αλλά δυστυχώς όμως σε έμενα έτυχε το πιο βαρύ» αναφέρει η κ. Χριστίνα.

«Αν δεν είχε παρασυρθεί θα ήταν εδώ και τα παιδιά μου δεν θα ήταν ορφανά»

«Ήταν το στήριγμά μου, ήταν ο άνθρωπός μου. Εντάξει τι να πω… Να το περνούσε τουλάχιστον στις αρχές που δεν είχε βγει ακόμα το εμβόλιο, μα να υπάρχει δώρο Θεού και να μην το κάνεις; Δώρο από την επιστήμη και να φύγει άδικα;».

Η σύζυγος του δικηγόρου, που η ίδια έχει κάνει το εμβόλιο, στέλνει μήνυμα προς όλους για τον εμβολιασμό. «Εγώ όπου βρεθώ και όπου σταθώ περνάω το μήνυμα: “Μην πιάνεστε ηλίθιοι, πηγαίνετε και κάντε το. Κάντε το να σωθείτε”. Εμένα “κάηκε” το σπίτι μου» λέει.

«Εάν είχε κάνει το εμβόλιο και δεν είχε παρασυρθεί από αυτούς τους επιτήδειους, ο άνθρωπος μου θα ήταν εδώ και τα παιδιά μου δεν θα ήταν ορφανά», είπε και πρόσθεσε: «Από τη μία στιγμή στην άλλη μου κλείσανε το σπίτι. Να μη ζήσει αυτό που ζω άλλη οικογένεια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο οδυνηρό είναι. Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν όταν έμπαινε στο ασθενοφόρο. Και από τότε δεν τον ξαναείδα».

Πηγή fantomas.gr