Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι – Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη: «Είμαι απόγονος της οικογένειας Παυλίδη» (φώτο)

Η Κλοντιάνα Τσέλο η οποία πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο, υποστηρίζει ότι η τελευταία διάδοχος της θρυλικής βιομηχανίας σοκολατοποιΐας είναι η βιολογική μητέρα της…

Κλοντιάνα Τσέλο: Πώς τρέλανε τους αστυνομικούς. Γιώργος Νέος, ψεύτικη μάνα, ξύλο στη σύζυγο του

Με κινηματογραφικό θρίλερ μοιάζουν τα όσα εκτυλίχθηκαν και έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες ,αναφορικά με την εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία πυροβόλησε εν ψυχρώ τον βιολογικό πατέρα του 12χρονου παιδιού της, στο Χαλάνδρι.

Η εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία και ο μεγαλογιατρός των βορείων προαστίων που δέχτηκε σφαίρες από την δράστρια, διατηρούσαν για ένα διάστημα στο παρελθόν εξωσυζυγική σχέση, κατά την διάρκεια της οποίας είχαν αποκτήσει ένα παιδί.

Στα μαχαίρια για εξώγαμο γνωστού μεγαλογιατρού με εικαστικό. Σφαγή στο δικαστήριο

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν τα όσα ισχυρίζεται η Κλοντιάνα Τσέλο για την πραγματική της καταγωγή και για μια ανατριχιαστική και «περίεργη» υπόθεση απαγωγής με θύμα την ίδια. Όπως αναφέρει σε παρελθοντική ανάρτησή της, η ίδια είναι κόρη της Ασπασίας Παυλίδη, απόγονο του Σπυρίδων Παυλίδη, του μεγαλύτερου σοκολατοβιομήχανου στην Ελλάδα… Μάλιστα, η ίδια περιγράφει ότι έπεσε θύμα απαγωγής στην ηλικία των 3 ετών και κατέληξε σε ορφανοτροφείο στην Αλβανία. Όπως ισχυρίζεται, έσμιξε ξανά με την μητέρα της σε ηλικία 18 ετών και πρόλαβε να ζήσει μαζί της για 5 χρόνια έως ότου πέθανε.

Η επιμέλεια 11χρονης έγινε δικαστικό θρίλερ! Τι καταγγέλλει εικαστικός για γιατρό των βορείων προαστείων

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα γράφει, συνοδευόμενα από την φωτογραφία της Ασπασίας Παυλίδη:

«Ασπασία Παυλίδου του Αλέξανδρου & Ελένης. Η τελευταία διάδοχος της θρυλικής βιομηχανίας σοκολάτοποιας ” ΠΑΥΛΙΔΟΥ ” Απεβίωσε το 1998.
Ήταν η βιολογική ΜΗΤΕΡΑ μου !
Ήταν σπουδαία Ελληνίδα!

Είμαι από τα πέντε παιδιά της το πέμπτο και μοναδικό από το δεύτερο γάμο της. Με απήγαγε από εκείνη όταν ήμουν 3 ετών ο πρώην σύζυγος της, ο Φ.Ιωαννίδης ( τσιράκι της Χούντα και φίλος του Εμβέρ Χότζα) και με πήγε σε ορφανοτροφείο της Αλβανίας με τα κλειστά σύνορα, όπου απέκτησα Αλβανική υπηκοότητα και από Ελένη Παυλίδου μου άλλαξαν το όνομα & επώνυμο σε Κλοντίανα Τσέλα για να χαθούν τα ίχνη μου. Με βρήκε όταν άνοιξαν τα σύνορα και ήμουν ήδη 18 ετών. Πρόλαβα να ζήσω μαζί της για 5 έτη έως πού απεβίωσε, στο Μαρούσι Αττικής επί της οδού Σ. Σαράφη 5 , έπαυλη που έως σήμερα παραμένει ακατοίκητο επειδή μου ανήκει……

Η ιστορία επαναλάμβανεται με την κόρη μου που την απήγαγε ο Έλληνας βιαστής μου με την Αγγλίδα τέρας & συζύγο του όταν ήταν 8 ετών και εκ τότε έως σήμερα που κοντεύει να γίνει 13 ετών ΔΕΝ την ξαναείδα.

Όσο γλυκιά και αν είναι η σοκολάτα άλλο τόσο δηλητηρίασε τις ζωές μας. Ας βγούνε ανοιχτά οι εχθροί μου και ας διαψεύσουν τα όσα αναφέρω με αποδείξεις αν τις έχουν και μπορούν, όχι να στέλνουν απειλητικά και υβριστικά μηνύματα παντού . Όμως θα νικήσω τους κτήνους που εγκληματούν ανενόχλητοι επί σειρά ετών σε βάρος μας. Το οφείλω στην ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ & ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕΛΊΝΑ».

Η Κλοντιάνα Τσέλο που πυροβόλησε τον γιατρό είχε γράψει στο FB: «Η ώρα της Δικαιοσύνης πλησιάζει» | Tribune.gr

Χαμός με το εξώγαμο γνωστού μεγαλογιατρού με εικαστικό

Χαλάνδρι: Η δράστις κατήγγειλε το θύμα για κακοποίηση του παδιού– Τα Sms και η πραγματογνωμοσύνη | Simple News

Κλοντιάνα Τσέλο - Γιώργος Νέος: Πώς η δικαστική διαμάχη οδήγησε στον πυροβολισμό. Εξώγαμο, τεστ DNA, περιουσία στην Αλβανία

 

Πηγή fantomas.gr