Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση των επτά Αστυνομικών

O εκ των κορυφαίων ποινικολόγων κ. Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση των επτά Αστυνομικών στο περιστατικό με την καταδίωξη στο Πέραμα, με αποτέλεσμα τον θάνατο του εικοσάχρονου Ρομά.

Σε ανακοίνωση το δικηγορικό γραφείο του Αλ. Κούγια αναφέρει:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση των επτά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διέπραξαν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας. Η απολογία των αστυνομικών έχει οριστεί για την Τετάρτη, 27.10.21.

Ήδη ο κ. Αλέξιος Κούγιας και οι συνεργάτες του ασχολούνται με την υπόθεση, αύριο το πρωί θα λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και ακολούθως θα τοποθετηθούν με δελτίο τύπου.

Την υπεράσπιση της υποθέσεως ανέθεσαν στον κ. Κούγια οι ίδιοι οι Αστυνομικοί, χωρίς καμία ανάμειξη των Ενώσεων των Αστυνομικών, οι οποίες όμως τους συμπαρίστανται».

Οι επτά Aστυνομικοί αναμένεται να οδηγηθούν σε Tακτικό Aνακριτή την Τετάρτη προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες με τις οποίες βαρύνονται.

 

Πηγή fantomas.gr