Συνταξιούχος κατάσκοπος αποκαλύπτει μυστικά για τη ζωή των πρακτόρων (βίντεο)

Ένας βετεράνος κατάσκοπος σε βίντεο που ανέβασε στα social media, απάντησε στις πιο παράξενες απορίες για τη ζωή των πρακτόρων.

Η 20χρονη Μαρία Κόμστοκ άρχισε πέρσι να δημοσιεύσει στο TikTok βίντεο του πατέρα της. Ο μπαμπάς της είναι ένας βετεράνος κατάσκοπος και στα κλιπάκια απαντάει σε κάθε είδους απορία για τον άγνωστο κόσμο της κατασκοπείας.

Στο πρώτο βίντεο, ο συνταξιούχος πράκτορας εξηγεί πώς δούλευε ως γλωσσολόγος που προσπαθούσε να αποκρυπτογραφήσει μηνύματα Σοβιετικών κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Αισίως, στον λογαριασμό έχουν δημοσιευτεί ήδη 28 βίντεο, με τους follower της Μαρία και του πρώην πράκτορα μπαμπάς της να μην χορταίνουν να μαθαίνουν για τα πρακτοριλίκια.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευση, η νεαρή κοπέλα ρωτάει τον πατέρα της ποια γλώσσα θα πρέπει να μάθουν όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα κατασκόπου.

«Μανδαρίνικα» απαντά ο πρώην κατάσκοπος. Εάν αποφασίζεις βάσει των ανθρώπων που την έχουν ως μητρική γλώσσα, η συγκεκριμένη κινέζικη διάλεκτος είναι η πιο συνηθισμένη γλώσσα στον κόσμο, με δεύτερη να κατατάσσεται η αγγλική γλώσσα, σύμφωνα με τον συνταξιούχο πράκτορα.

 

@mariaisabellecomstock

Merch link in bio (only available until Sunday). Comment questions for part 29! Follow me on insta for spy updates #agentbuttercup #sophistry #spy

♬ original sound – Maria 😉

@mariaisabellecomstock

Merch link in bio (only available until Sunday). Comment questions for part 29! Follow me on insta for spy updates #agentbuttercup #sophistry #spy

♬ original sound – Maria 😉

«Ποιο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής είναι το πιθανότερο να δεχτεί επίθεση με πυρηνικά όπλα;» ρωτάει στη συνέχεια η 20χρονη.

«Το Μάινορ, στη Βόρεια Ντακότα» λέει ο πατέρας της χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις, όπως εξάλλου συμβαίνει σε αρκετά από τα βίντεο, αφού δεν μπορεί να δώσει λεπτομέρειες από το κατασκοπικό του παρελθόν.

«Εάν η ανισότητα του πλούτου συνεχίσει να αυξάνεται, αργά ή γρήγορα η κατώτερη τάξη πρόκειται να εξεγερθεί!» εξηγεί ο πρώην κατάσκοπος για την επικείμενη εξέγερση που θεωρεί ότι ελλοχεύει.

Πηγή fantomas.gr