Συνελήφθη ως ύποπτος δολοφονίας τραβεστί με την διπλή ζωή στα Εξάρχεια

Ο ύποπτος δολοφονίας με την διπλή ζωή συνελήφθη επτά χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα γυναίκας που φέρεται να είχε διαπράξει στα Εξάρχεια.

Ο 63χρονος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κυκλοφορούσε με δύο ψευδώνυμα (Αμάντα και Στεφανία), φορούσε γυναικεία ρούχα και περούκα, άλλαζε ταυτότητες, κρυβόταν και ήταν δύσκολο να τον βρουν οι Αρχές. Κανείς δεν ξέρει που κρυβόταν, πως τα έβγαζε πέρα οικονομικά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας είχε δεκάδες προσαγωγές για διάφορα αδικήματα και μετά το φόνο της 37χρονης ιερόδουλης εξαφανίστηκε. Σαν να άνοιξε η γη να τον κατάπιε.

travesti

Ο ύποπτος δολοφονίας «Αμάντα» ή «Στεφανία»

Χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε τυχαία στην πλατεία Εξαρχείων από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και προσήχθει στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Εκεί το προσωπικό της Ασφάλειας ταυτοποίησε τα στοιχεία του, και διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την δολοφονία της 42χρονης γυναίκας. Από τον φάκελο της υπόθεσης προέκυψε ότι ο φερόμενος δράστης τον Νοέμβριο του 2014 στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια είχε γρονθοκοπήσει μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών είχε ταυτοποιήσει τα στοιχεία του και οι δικαστικές αρχές είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης. Ο 63χρονος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται πως σκότωσε την γυναίκα και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία.

Σήμερα ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης.

Πηγή fantomas.gr