“Μπίζνες” δικηγόρων με τους αντιεμβολιαστές: Απειλούν γιατρούς, μηνύουν δασκάλους – “Σκιές” για εμπλοκή σε πλαστά πιστοποιητικά – Έρευνα για εγκληματική οργάνωση!

Με ταρίφα τουλάχιστον 15 ευρώ ανά άτομο για πρόσβαση σε «κλειστές σελίδες» στο Διαδίκτυο που δίνουν οδηγίες για αρνήσεις ιατρικών υπηρεσιών και καθοδηγούν νομικά τους αντιεμβολιαστές , ξεκινά η βιομηχανία του αντεμβολιαστικού κινήματος στην Ελλάδα για να στήσει ακόμα και ομαδικές αγωγές με τεράστια κέρδη για συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία.

Μπίζνες δικηγόρων με αντιεμβολιαστές κατά γιατρών, μηνύουν δασκάλους

Ηδη, τουλάχιστον στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες εισαγγελίες, σκληροί και φανατικοί αντιεμβολιαστές, ενθαρρυμένοι από δικηγόρους, έχουν δημιουργήσει μια απίστευτη βιομηχανία μηνύσεων κατά γιατρών, νοσηλευτών, υπευθύνων της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, ακόμη και εισαγγελέων. Εσχάτως στο κάδρο μπήκαν και οι εκπαιδευτικοί για τους οποίους ήδη παρενέβη η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου όπως έγραψε το dikastiko.gr 

Μπίζνες δικηγόρων με αντιεμβολιαστές κατά γιατρών, μηνύουν δασκάλους

Καριέρες

Είναι προφανές ότι πλέον πάνω στους αντιεμβολιαστές χτίζονται καριέρες, επαγγελματικές αλλά και πολιτικές από συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατρούς και δικηγόρους. Το πολιτικό σκέλος εχει να κάνει με το γεγονός ότι λόγω της διάστασης του θέματος και του ενδιαφέροντος του κόσμου, οι “αιρετικές” απόψεις τους προσελκύουν πολίτες που ήδη είναι στην όχθη του αντιεμβολιασμού ή ταλαντεύονται λόγω φόβου. Πέρα από αυτό το νομικό σκέλος έχει να κάνει με τις βιομηχανίες των ομαδικών αγωγών που χτίζονται και είναι γνωστό πως μπορούν να συγκεντρώσουν τεράστια χρηματικά ποσά μέσω των μικροποσών από εκατοντάδες πρόσωπα που θα συμμετάσχουν.

Μπίζνες δικηγόρων με αντιεμβολιαστές κατά γιατρών, μηνύουν δασκάλους

Οδηγίες

Πίσω από αυτά υπάρχουν συγκεκριμένες κλειστές ομάδες στα σόσιαλ μίντια που κατευθύνουν τους πολίτες και προς συγκεκριμένους “επαγγελματίες” οι οποίοι δίνουν οδηγίες πάσης φύσεως. Νομικές και ιατρικές. Ήδη η Εισαγγελία της Αθήνας διερευνά το γεγονός ότι κάποιοι φανατικοί αντιεμβολιαστές που διαθέτουν δίκτυο ενημέρωσης στα σόσιαλ μίντια με χιλιάδες ακολούθους, έχουν φθάσει στο σημείο όχι μόνο να παροτρύνουν πολίτες να αρνούνται τον εμβολιασμό και τις ιατρικές υπηρεσίες, αλλά να αμφισβητούν ευθέως θανάτους ηλικιωμένων από κορονοϊό και να κυνηγούν δικαστικά γιατρούς και νοσηλευτές.

Μπίζνες δικηγόρων με αντιεμβολιαστές κατά γιατρών, μηνύουν δασκάλους

Ειδικά στην Αθήνα έχουν υπάρξει τρία περιστατικά θανάτων υπερηλίκων σε νοσοκομεία του λεκανοπεδίου, ύστερα από νοσηλεία για κορονοϊό, για τους οποίους συγκεκριμένοι δικηγόροι προχώρησαν σε σειρά νομικών ενεργειών αμφισβητώντας ότι πέθαναν από κορονοιό.

Έφτασαν στο σημείο να αιτηθούν την εκταφή των πτωμάτων, αμφισβητώντας ιατρικά πιστοποιητικά θανάτου και ιατρικούς φακέλους πλήρεις ως προς την αιτία του θανάτου των ηλικιωμένων!

Μπίζνες δικηγόρων με αντιεμβολιαστές κατά γιατρών, μηνύουν δασκάλους

Η Εισαγγελία της Αθήνας αρνήθηκε την εκταφή, αλλά ο δικηγόρος προσέφυγε στο δικαστικό συμβούλιο και εκδόθηκαν δύο βουλεύματα (!!!) από τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια, που έκριναν ότι, παρά την ύπαρξη των ιατρικών φακέλων, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να σωθούν αυτοί οι άνθρωποι, παρά την επιστήμη, παρά τις βεβαιώσεις της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πρέπει να γίνει η εκταφή.

Μπίζνες δικηγόρων με αντιεμβολιαστές κατά γιατρών, μηνύουν δασκάλους

Έρευνα για εγκληματική οργάνωση

Ένα άλλο σκέλος της δράσης τους αφορά την κατεύθυνση που δίδεται σε ορισμένους υγειονομικούς , οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν για να βρούν “πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού” ώστε να μην τεθούν σε αναστολή εργασίας. Σημειώνεται, ότι για το θέμα των πλαστών πιστοποιητικών με εγκύκλιο του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλιώτας, έθεσε τη Δικαιοσύνη σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να διαφυλαχθεί η πολύπλευρη, πολύμηνη και κοπιώδης προσπάθεια πολιτείας και πολιτών για αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μπίζνες δικηγόρων με αντιεμβολιαστές κατά γιατρών, μηνύουν δασκάλους

Ήδη, μάλιστα, εξελίσσεται έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες ερευνώνται για βαριά εγκλήματα που σχετίζονται με την απώλεια της ζωής πολιτών και τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης.

 

ΠΗΓΗ

Πηγή fantomas.gr