Οι έγκυρες Τυπολογίες γράφουν-Άλλα ο Τσίπρας, αλλά η «Συσπείρωση» για το «νόμο Χατζηδάκη»

Δύο από τους βασικούς φορείς στον χώρο των ΜΜΕ, στους οποίους λειτουργεί από το 2017 «συγκυβέρνηση» συνδικαλιστικών δυνάμεων που πρόσκεινται σε Νέα Δημοκρατία και ΣΎΡΙΖΑ, είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν πρώτοι σε όλη τη χώρα τις αντιδημοκρατικές – αντισυνδικαλιστικές διατάξεις του «νόμου Χατζηδάκη», προκαλώντας εκνευρισμό στην Κουμουνδούρου για τη διγλωσσία που εμφανίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν αντιπαράθεση για τα κυβερνητικά μέτρα και οι συνδικαλιστές του κόμματος στα media είναι οι πρώτοι που εφαρμόζουν την κυβερνητική, αντιδημοκρατική πρακτική. Πρόκειται για τη συνδικαλιστική ένωση των δημοσιογράφων, την ΕΣΗΕΑ, και το Ταμείο των ΜΜΕ, τον ΕΔΟΕΑΠ, που συζητούν ανοιχτά πια τη διενέργεια ηλεκτρονικών εκλογών.

Η συμμαχία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνεται στο ΕΣΡ. Μια επιλογή των συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ για τηλε-εκλογές δίνει το έναυσμα για παραβίαση της αρχής του αδιάβλητου και του μυστικού της εκλογικής διαδικασίας. Ενώ υπάρχουν ενστάσεις από κορυφαίους νομικούς και η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ επιβάλλει ηλεκτρονικές διαδικασίες με προσωρινά «διατάγματα», διάρκειας μίας εβδομάδας, τα προεδρεία σε ΕΔΟΕΑΠ και ΕΣΗΕΑ, με πρόσχημα τα μέτρα για τον κορονοϊό και τις εγκύκλιους μιας εβδομάδας, αποφάσισαν ήδη την προσφυγή σε ηλεκτρονικές κάλπες.

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Πηγή fantomas.gr