Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην 112 ΠΜ και το 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού

Την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα και το 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού στα Μέγαρα επισκέφθηκε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος από τον διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) υποπτέραρχο Γεώργιο Βαγενά και τον διευθυντή της διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού (ΔΑΣ) του ΓΕΣ υποστράτηγο Γεώργιο Κουμεντάκο, αντίστοιχα.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε τους χειριστές των ιπτάμενων μέσων, μεταξύ των οποίων ήταν κάποιοι που μόλις είχαν προσγειωθεί από τα μέτωπα της πυρκαγιάς, τους μηχανικούς αεροσκαφών και ελικοπτέρων καθώς και το λοιπό προσωπικό υποστήριξης εδάφους, για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει έως τώρα στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Παράλληλα επισήμανε την σπουδαιότητα της απαρέγκλιτης τήρησης των μέτρων και των κανόνων ασφαλείας καθώς και τη συνεχή εγρήγορση καθ΄ όλη την διάρκεια της εκτέλεσης των αποστολών τους.

Στην 112 ΠΜ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με προσωπικό της Γαλλίας, το οποίο μόλις είχε επιστρέψει από αποστολή πυρόσβεσης εκφράζοντας τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχαριστίες του.