Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η ΤΗΕΟΝ SENSORS στη διεθνή έκθεση IQDEX 2021

Δυναμική υπήρξε η συμμετοχή της THEON SENSORS στην έκθεση αμυντικού υλικού IQDEX 2021 (International Defense Exhibtion in Iraq) που πραγματοποιήθηκε στη Βαγδάτη από τις 10 έως και τις 13 Απριλίου 2021, παρουσιάζοντας καινοτόμα συστήματα νυχτερινής όρασης και υπηρεσίες που κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης.

Η IQDEX αποτελεί διεθνή έκθεση υψηλού ενδιαφέροντος, όπου επιδεικνύονται όλες οι τελευταίας τεχνολογίας εξελίξεις στους τομείς της ασφάλειας και άμυνας ξηράς, θάλασσας και αέρος για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος, του λαθρεμπορίου και του ελέγχου των συνόρων.

Επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας του Ιράκ Jumma Inad Sadoon στο περίπτερο της ΤΗΕΟΝ SENSORS, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σύστημα νυχτερινής παρατήρησης DΑΜΩΝ
Προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όπως θερμικές διόπτρες, θερμικά περισκόπια, μονόκυαλα και δίκυαλα νυχτερινής παρατήρησης, παρουσίασε η ΤΗΕΟΝ SENSORS, με τους επισκέπτες να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το δίκυαλο νυχτερινής παρατήρησης MIKRON-D, ένα από τα ελαφρύτερα και μικρότερα δίκυαλα που υπάρχουν στην αγορά, το δημοφιλές δίκυαλο ΝΥΧ, το ARGUS PANOPTES που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μονόκυαλο και ως δίκυαλο, το ημέρας και νύχτας THERMÍS Thermal Sight.

Στελέχη της εταιρίας συνομιλούν με τον Υπουργό Βιομηχανίας του Ιράκ Manhal Aziz Khabbaz
Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση στο περίπτερο της ΤΗΕΟΝ SENSORS, με τους  διεθνείς πελάτες και τις ξένες αντιπροσωπίες να ζητούν αναλυτική ενημέρωση για την ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών που έχει αναπτύξει η εταιρία σε νυχτερινά συστήματα και θερμικά που μπορεί να φέρει ο σύγχρονος στρατιώτης. Σε πολλές περιπτώσεις συζητήθηκε με τις επίσημες αντιπροσωπίες, όχι μόνο η προοπτική να προστεθεί ένα υπερσύγχρονο NVG ή θερμικό στο χαρτοφυλάκιό τους, αλλά να παραχθεί το ίδιο το προϊόν, που είναι 100% ελληνικής σχεδίασης και παραγωγής, στη χώρα τους. Σημειώνεται ότι τα προϊόντα της εταιρίας έχουν πωληθεί σε στρατούς του ΝΑΤΟ, ενώ σημειώνουν εξαγωγές σε πάνω από 55 χώρες.

O Διοικητής Επιχειρήσεων Ahmad Salim Gahjet Al Khuzai Baghdaa, υπεύθυνος για την ασφάλεια στη Βαγδάτη και σε όλο το Ιράκ, υπήρξε ιδιαίτερα ενημερωμένος για τα συστήματα της THEON SENSORS
Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΤΗΕΟΝ SENSORS υπήρξε στην IQDEX 2021 από κοινού εκθέτης με τη SAFRAN ELECTRONICS & DEFENSE, επισφραγίζοντας την πολυετή συνεργασία της με τον  γαλλικό κολοσσό, για την παροχή οργάνων νυχτερινής όρασης  στις Ένοπλες Δυνάμεις χωρών όπως Ελβετία, ΗΠΑ, Γαλλία και Βραζιλία.

Ανώτατοι αξιωματούχοι και διεθνείς αντιπροσωπείες ενημερώνονται για τα συστήματα της THEON SENSORS
Η THEON SENSORS είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη κατασκευάστρια εταιρία ηλεκτροπτικών συστημάτων νυχτερινής όρασης που χρησιμοποιούνται για την άμυνα και την ασφάλεια σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η ανάπτυξη και η παραγωγή των συστημάτων γίνεται στην Αθήνα, ενώ οι παγκόσμιες επιχειρηματικές δραστηριότητές της υποστηρίζονται από πέντε θυγατρικές, στη Γερμανία, στις ΗΠΑ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Σιγκαπούρη, τώρα και στη Σαουδική Αραβία, με εγκαταστάσεις συμπαραγωγής στη Μέση και την Άπω Ανατολή. H THEON SENSORS είναι μέλος του Ομίλου EFA GROUP.