Το μήνυμα Μαρινάκη άγγιξε τον κόσμο και προβλημάτισε τους πολιτικούς

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ΄21 άγγιξε τον κόσμο, αλλά ταυτόχρονα προβλημάτισε τον πολιτικό κόσμο.

Πρόκειται για μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό που δείχνει την απόφαση του κορυφαίου εκδοτικού, οικονομικού και ποδοσφαιρικού παράγοντα της χώρας, να παρεμβαίνει στη δημόσια ζωή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν χρειάζεται, τολμάει και βγαίνει μπροστά.

Η πρώτη αναμέτρησή του με το πολιτικό κατεστημένο έγινε στον Πειραιά, όταν κόντρα στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε την υποψηφιότητα και την εκλογή του Γιάννη Μόραλη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν κρύβεται και βρίσκεται κοντά στην κοινωνία όταν χρειαστεί. Το απέδειξε με το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο και την προσφορά του στον κόσμο που έχει ανάγκη.

Με το επετειακό μήνυμά του δηλώνει “παρών” στη δημόσια ζωή.

Η αναφορά του στους δύσκολους καιρούς που διανύει ο λαός και η χώρα και στις μεγάλες προκλήσεις, αποκαλύπτει την απόφασή του να παρεμβαίνει στα δημόσια πράγματα.

Μέσα σε λίγες γραμμές το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη συμπυκνώνει τον πατριωτισμό, την πίστη στα ιδανικά της ελευθερίας και την υπόκλιση στο μεγαλείο των ηρώων.

Το 1821 είναι στην Ιστορία του Έθνους ορόσημο για τους μεγάλους αγώνες των Ελλήνων.

Πάντα στους δύσκολους καιρούς και…

Δημοσιεύτηκε από Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis στις Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021

Αναλυτικά το μήνυμα του ηγέτη του Ολυμπιακού:

«Το 1821 είναι στην Ιστορία του Έθνους ορόσημο για τους μεγάλους αγώνες των Ελλήνων.

Πάντα στους δύσκολους καιρούς και στις μεγάλες προκλήσεις, γιγάντια θα στέκει πίσω μας η σκιά του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Νικηταρά και των άλλων μεγάλων ηρώων του Ελληνισμού.

Το «Ελευθερία ή Θάνατος» θα αντηχεί στα αυτιά μας κάθε φορά που θα πρέπει να θυμίζουμε σε όλο τον κόσμο ότι αυτή η μικρή σε έκταση, μα τόσο μεγάλη χώρα, δεν έμαθε μόνο τον κόσμο να ζει, χαρίζοντας πολιτισμό, δημοκρατία και επιστήμες.

Τον έμαθε και να θυσιάζεται για την ελευθερία.

Ζήτω η Ελλάδα!»