Παναγιωτόπουλος: Ο πολιτικός διάλογος απαιτεί λιγότερο Λιγνάδη και περισσότερο Τσούνη

(Ξένη Δημοσίευση) Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρέστη, στην τελετή παρασημοφορήσεως με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Τιμής στον εφοπλιστή Ιάκωβο Τσούνη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για τη σημαντική προσφορά του, ιδιαιτέρως για τη συμβολή του στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021. Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR

Για την υποχρέωση του πολιτικού κόσμου να επικεντρώσει τον λόγο του περισσότερο σε πρότυπα όπως ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης ο οποίος, ως άλλος ευεργέτης δώρισε την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις και λιγότερο στον Κουφοντίνα και στον Λιγάνδη μίλησε από τη Βουλή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. “Τα νεύρα είναι τεντωμένα, οι ισορροπίες είναι λεπτές. Το τελευταίο που χρειάζεται ο δημόσιος βίος είναι περισσότερο δηλητήριο και τοξικό λόγο” είπε αρχικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι δηλώσεις όπως αυτή του Θοδωρή Δρίτσα και η αναπαραγωγή τους ρίχνουν δηλητήριο και εκτρέπουν τη συζήτηση από τις μείζονες εθνικές προκλήσεις. “Πάνε τη χώρα πίσω και η χώρα πρέπει να πάει μπροστά . Για να πάει μπροστά η χώρα ο δημόσιος διάλογος χρειάζεται λιγότερο Λιγνάδη, λιγότερο Κουφοντίνα και περισσότερο Ιάκωβο Τσούνη” είπε.