Νέος Κόσμος: «Γάζωσαν» 44χρονο έξω από βενζινάδικο – Βρέθηκαν δεκάδες κάλυκες

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Νέο Κόσμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι εκτέλεσαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής έναν 44χρονο έξω από βενζινάδικο στην οδό Ηλία Ηλιού και Φρατζή, στο Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το θύμα ήταν ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων και βρισκόταν μέσα στο όχημά του, ενώ οι δράστες των πλησίασαν με αυτοκίνητο και τον πυροβόλησαν δεκάδες φορές με πιστόλι και καλάσνικοφ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα ονόματι Β.Ζ. ήταν άνθρωπος της νύχτας ενώ στο παρελθόν είχε γίνει σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας στην περιοχή του Πειραιά.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν πάνω από 40 κάλυκες, ενώ οι έρευνες για τα κίνητρα που βρίσκονται πίσω από το έγκλήμα αυτό συνεχίζονται.

neos_kosmos2

Προανάκριση για το αιματηρό περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.