Κούρσα για 5 στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα εσωκομματικά καρφιά και οι αναφορές στον απόντα Τσίπρα

Περίπου πέντε ώρες χρειάστηκαν οι υποψήφιοι της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία,για για να παρουσιάσουν τις πολιτικές τους πλατφόρμες για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως έχει γίνει, ήδη, γνωστό, η εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου και εφόσον υπάρξει δεύτερος γύρος αυτός θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του κόμματος και όσοι-ες γίνουν μέλη του κόμματος την ημέρα της πρώτης εκλογικής διαδικασίας (10 Σεπτεμβρίου), όπως έγινε και στις 15/5/2022.

Απών ο Αλέξης Τσίπρας

Παρά την απουσία του τέως προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα οι 5 υποψήφιοι στις ομιλίες τους έκαναν συχνές αναφορές στο όνομά του και στην πολιτική που ακολούθησε τόσο ως πρωθυπουργός, αλλά και ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τις ομιλίες των 5:

πηγή: kolafos.gr