Η Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Μετά από εκτενείς εξετάσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.
Επικεφαλής της ιατρικής ομάδας που παρακολουθεί την κα Γεννηματά είναι η κα Αναστασία Κοτανίδου, Καθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» και συντονίστρια των ΜΕΘ της χώρας.
Παράλληλα οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες…
Με ανακοίνωσή της, η Φώφη Γεννηματά κάνει γνωστό πως μετά και τη νέα περιπέτεια της υγείας της δεν θα είναι υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.
Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζει πως τόσο ως Πρόεδρος του κόμματος μέχρι τις εκλογές, όσο και ως Βουλευτής μετά, προτεραιότητά της θα είναι η «ενότητα και η προοπτική της παράταξης».
Αναλυτικά η δήλωση που έκανε η Φώφη Γεννηματά
«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».
Την δήλωση αυτή ανήρτησε η Φώφη Γεννηματά και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Δείτε την