Ο Γιάννης Μπρατσόλιας, βραβευμένος σεφ, μίλησε στην ΕΡΤ για το νέο του εγχείρημα, να μαγειρεύει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα στις εξωτικές Σεϋχέλλες.
«Θέλω με κάθε τρόπο να διαδώσω την ελληνική κουζίνα γι’ αυτό και είμαι εδώ», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Μπρατσόλιας που εργάζεται ως Private Chef σε μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων περιγράφοντας ότι μαγειρεύει για τους πελάτες πιάτα εμπνευσμένα αποκλειστικά από τη μεσογειακή κουζίνα.
Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις, με εμπειρία Consulting chef, αναγνωρισμένος με τον τίτλο Chef της χρονιάς 2021 και value and quality από τον Διεθνή οργανισμό Greek taste beyond borders και τον οργανισμό Ambassador for the global gastronomy, με συμμετοχή σε γεύματα του Προεδρικού Μεγάρου, και ώρες διδασκαλίας σε σχολές μαγειρικής, ο κ. Μπρατσόλιας είναι ο Executive Private Chef σε πολυτελές ξενοδοχείο στις Σεϋχέλλες.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.